15 milyonu geçgin nüfusu ile ülkemizin en kalabalık şehri olarak bilinen İstanbula yeni personel alımları yapılmaya devam ediyor. Buna göre İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan kariyer sayfası üzerinden yeni ilanlar açık pozisyonlara göre duyuurlmaya devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi resmi kariyer sayfası aracılığı ile 4 farklı pozisyon için memur alımı başvurularını kabul etmektedir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz haftalarda yayımlanan kariyer istanbul sayfası aktif edildi ve açık pozisyonlar bu sayfa üzerinden duyurulmaya başlandı. Buna göre şu anda 4 aktif pozisyon için Türkiye'nin dört bir yanından başvurular kabul edilmektedir. 

ALINAN POZİSYONLAR ve DETAYLAR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 4 pozisyon için memur alımı başvurularını sürdürüyor. Peki hangi pozisyonlara alımlar yapılıyor? Buna göre Sosyal İnceleme ve Tespit Personeli, Saha Otopark Personeli, Otobüs Şoförü, Genel Başvuru pozisyonları için alımlar sürüyor. Adayların başvurularını yapmak için hemen tarayıcılarının url bölümüne kariyer.ibb.istanbul yazması gerekmektedir. İlgili sayfaya yönlenen adaylar uygun oldukları pozisyon için müracaatlarını gerçekleştirebilir.

Her pozisyon için farklı nitelikler aranmakta ve başvuru tarihleri farklı olmakta olup alımlar sadece İstanbul içi yapılmamaktadır. Yani Türkiye'nin hangi şehrinde yaşıyorsanız yaşayın İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait şirketlerde görev almak istiyorsanız hemen müracaatlarını kariyer istanbul sayfasına yapabilirsiniz.