Kamuya ve bağlı kuruluşlarına alımlar devam ederken, özel sektörlere yönelik alımlar da İŞKUR üzerinden yürütülmeye devam etmektedir. İŞKUR üzerinden başvuruları alınacak olan ilanlarda 2000 personel alımı gerçekleştirilecektir. Bu ilanlarda büro memuru alımı, danışma memuru alımı, şoför alımı ve güvenlik alımı gerçekleştirileceği aktarılmıştır. Yayımlanan ilanlara başvuru yapacak adayların, kamu haklarından mahrum bırakılmamış olması, takım çalışmasına yatkın olması, iletişim becerisi gelişmiş olması, sağlık problemi bulunmuyor olması, kendisine verilecek görevleri zamanında yerine getirebilecek olması, askerlik hizmetini tamamlamış olması, temsil ve muhakeme yeteneklerinin yüksek olması, güleryüzlü çalışma prensibini benimsemiş ve mesai saatlerine özen gösterebilecek kişiler olması istenmektedir.

DANIŞMA VE BÜRO MEMURU ALIMLARI

Bu ilanlarda toplamda 841 kişilik kadro bulunmaktadır. Aşağıda yer alacak ilan bağlantısı üzerinden adaylar, başvurularını kolaylıkla gerçekleştirebileceklerdir. İlanlara başvurmadan önce aranılan ek niteliklere göz atılmasını önermekteyiz.

İlan bağlantısı > https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=3111

GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI

Güvenlik personeli / görevlisi alımlarında toplamda 752 kişilik kadro bulunmaktadır. Bu kadroya başvuru yapacak adayların, özel güvenlik görevlisi sertifikalarının olması istenecektir. Başvuru yapmak isteyen adaylarımıza bu detayı hatırlatmak isteriz.

İlan bağlantısı > https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx (Açılan ekrana güvenlik görevlisi yazarak aratınız.)

ŞOFÖR ALIM İLANLARI

Yayımlanan ilanlarda toplamda 511 şoför alımı gözükmektedir. Bu sayı gün içerisinde artış veya azalış gösterebilir.

İlan bağlantısı > https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx (Şoför yazıp aratınız.)

Tüm memur ve personel alımlarından cep telefonunuza doğrudan ilan başvuru sayfası ve bilgileri gelsin isterseniz mobil uygulamalarımızı indirebilirsiniz.

Uygulamalar için tıklayınız.