Sitemiz üzerinden kamuya yapılan memur alımlarını, özel sektör memur personel alım ilanlarını duyurmaya çalışıyoruz. Bu ilanların başvuru şekillerini, adaylarda aranacak nitelikleri, kimlerin hangi eğitim düzeyinden mezun olması halinde başvuru yapabileceğine değiniyoruz. Yayımladığımız bu ilanlara başvuru yapmak isteyen, bilgi almak maksatlı İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerine müracaat eden ziyaretçilerimiz, bizlere yaptıkları geri bildirimlerde; İŞKUR görevlisi memurlar tarafından bahsi geçen ilanların bulunmadığı, yürütülen bir alım sürecinin olmadığı yönünde ifadeler duyduklarını aktarıyorlar. Çok sayıda kişi tarafından belirtilen bu duruma, isinolsa.com sitemiz üzerinden hem adaylara, hem de İŞKUR bünyesinde görevli personellere yardımcı olmak maksadıyla bazı bilgilendirmeler gerçekleştireceğiz.

Memur böyle bir ilan yok dedi, ilanlar sahte mi?

Sitemiz üzerinden yayımlanan tüm ilanlar, İŞKUR resmi web adresi üzerinden alınmaktadır. Bu ilanların tamamı doğru, İŞKUR üzerinden başvuru süreçleri alınan ilanlar olup, yine İŞKUR tarafından kamuoyuna duyurulan ilanlardır. Buradan hareketle ilanların tamamı, yayımlanmış ve gerçek ilanlardır. Yayımlanan ilanları İŞKUR personellerine sorulduğu zaman ilanın bulunmadığı yönünde yanıt alınmasının iki sebebi bulunuyor. Birincisi, görevli personeller mevcut iş yükleri nedeniyle tüm ilanları takip edemiyorlar, ikinci diğer bir nokta ise vatandaşlar ilanın direkt olarak bağlantısını, ilan numarasını ya da duyuru bilgisini aktaramıyorlar.

Böyle bir durumda, İŞKUR' a ilgili ilanla alakalı bilgi almak, başvuru yapmak için giden ziyaretçilerimizin; ilan bağlantılarını kaydederek gitmelerini ve İŞKUR üzerinden yayımlanan duyuru bağlantısını göstermeleri, ilanı daha önceden görüntüleyip mutlaka ilan numarasını not almalarını önermekteyiz. Böylelikle herhangi bir yanlış anlaşılmaya sebebiyet verilmeyecek, mağduriyet yaşanmayacaktır.

Ziyaretçilerimizin dikkatine sunarız.

Tüm memur alım haberleri ve personel alım ilanlarına ilk siz erişmek için isinolsa.com mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak indirmeyi unutmayınız.

iOS: Tıklayınız

Android: Tıklayınız

Bizi Instagram' da takip etmek ve memur alımlarına, sosyal medyadan bakmak isterseniz tıklayınız.