Devlet Personel Başkanlığı  tarafından yayımlanmış olan ilana göre Hakimler ve Savcılar Kurulu alım yapacağını duyurdu. Buna göre Hakimler ve Savcılar Kurulu657 Sayılı Devlet memurları kanunun 74. maddesi gereğinde Kamu kurumlarından naklen avukat alımı yapacağını duyurdu. İşin Olsa ekbi olarak sizlere ilgili ilan hakkında detaylı bilgileri haberimizde sunuyoruz.

Hakimler ve Savcılar Kurulu bünyesine 2 kişilik boş kadro ile farklı derecelerde avukat alacak. Buna göre 5. dereceli 1 avukat alımı ve 6. dereceli 1 avukat alımı olmak üzere toplamda 2 avukat alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Hakimler ve Savcılar Kurulu naklen alımını yapacağu avukat adaylarından, Kamu kurumlarında Avukatlık kadrosunda görev yapıyor olmak, Hakkında devam eden adli ve idari soruşturması veya kesinleşen cezası bulunmamak ve erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 02 Ekim 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Buna göre başvurular en geç 15 gün içerisinde yapılması gereklidir. Başvurula en geç 17 Ekim 2018 tarihine kadar yapılacak olup adaylar başvurularını Mevlana Bulvarı no:36 Hakimler ve savcılar Kurulu İnsan kaynakları Bürosu kat:7 Oda no: 719 Yenimahalle/Ankara adresine şahsen yapılacaktır. 

BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER:

Adayların başvuru yapabilmeleri için, Başvuru filekçesi, Özgeçmiş, Lisans mezuniyet belgesi, Avukatlık ruhsatnamesi, 1 adet vesikalık fotoğraf ve Hizmet belgesine sahip olmaları gereklidir .Ayrıca adayların bu belgelerinin onaylı olmasıda yayımlanan ilanda belirtilmiştir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak ve ilanın tam metnine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.