Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilanlara göre Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi bünyesindek personel ihtiyacını karşılamak üzere 84 kişilik boş kadro için alım yapacağını ilan etmişti. Adaylar başvurularına 15 gün önce başladılar ve artık başvurularda son günlere gelindi. henüz başvuru yapmamış olan adaylar için bir kez daha ilan hakkında detayları sizlerle paylaşacağız.

İLANIN DETAYLARI NEDİR?

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi bünyesine 84 kişilik boş kadro ile 3 Sistem Programcısı, 8 Programcı, 5 Teknisyen, 5 Tekniker, 2 Mühendis, 1 Mimar, 8 Diğer Teknik Hizmet Personeli, 26 Destek Personeli ve 29 Büro Personeli olmak üzere 84 kişi alınacak. Alımlar farklı alanlarda yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Üniversiteye alımı yapılacak adaylardan bazı nitelikler aranıyor. Bu kapsamda adayların, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmak, 2018 yılında ÖSYM tarafından Kamu personeli seçme sınavından lise mezunları içn KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak şartları aranacaktır.

BAŞVURU SÜRECİ SONA ERİYOR!

Üniversite başvuruları 10 Eylül 2019 tarihi itibari ile başlamış olup artık sona ermektedir. Bu kapsamda adaylara 15 günlük verilen sürenin sonuna gelindi ve başvurular en geç 25 Eylül 2019 tarihine kadar yapılması gereklidir. Başvurular, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına Başvuru Formunu tam ve eksiksiz doldurarak istenen belgelerle birlikte şahsen yapmaları gerekmektedir.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Programcı ve Sistem Programcısı pozisyonları için KPSS (B) grubu puan sırasına konulmak kaydıyla alım yapılacak her bir unvan için boş bulunan sözleşmeli personel pozisyonunun on katına kadar belirlenen adaylara Üniversitemiz tarafından yazılı ve/veya sözlü sınav yapılacaktır. Sınav şekli ve tarihi başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 10 (on) gün içerisinde Üniversitemiz internet adresinden (https://hacibayram.edu.tr) yayımlanacaktır. Diğer pozisyonlarda yerleştirme işlemi KPSS (B) grubu puan sıralamasına göre yapılacaktır.

İlanın Detayları