Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden açıklanan personel alım ilanına göre Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına sözleşmeli olarak bilişim personelleri alınacak.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığında istihdam edilecek personeller için 6 kişi istihdam edilecek. Adaylar bilişim personeli istihdamına ilişkin 27097 sayılı yönetmeliğine göre Kpss belgesi olmayanlar için kpss 70 olarak kabul edilecek. Diğer yandan yabancı dil puanı ile KPSS P3 puanı esas alınarak sözlü sınava katılacak adaylar tespit edilecek. İlan edilen kadrolardan en fazla iki tanesi tercih edilebilecek. Başvuru yapan adaylar arasından kontenjan sayısının iki katı kadar aday sınava katılabilecekler.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Başvuru şartlarında adayların 657 sayılı devlet memurları kanununda belirtilen genel şartları taşımaları, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği veya endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmaları, ayrıca bu bölüm dışında kalan bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden mezun olanlarda başvuru yapabilecekler. Tecrübe şartlarını taşımak gerekmektedir. Diğer başvuru şartları için ilan kılavuzunu incelebilirisiniz.

MAAŞ HAKLARI;

Maaş haklarında brüt tutar olan 6.372,49 TL sözleşme ücret tavanından belirtilen ücret katsayı tavanı çarpılarak hesaplama yapılacak. Adaylar brüt sözleşme ücret haklarının 3 ya da 4 katı ile çarpılarak maaş alacaklar. Sistem Uzmanı ücret tavanın 3 katına kadar maaş alacak. Bu kadroda 2 kişi istihdam edilecek. Veritabanı Yönetimi Uzmanı için ise 4 katı kadar brüt maaş ödenecek. 1 kişi istihdam edilecek. Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı kadrosunda brüt ücretin 4 katına kadar maaş verilecek. 1 kişi istihdam edilecek. Yazılım Geliştirme Uzmanı 3 katına kadar maaş ödenecek 1 kişi alınacak. Kıdemli Bilgi Güvenliği Uzmanı için ise 4 katı brüt ücret 1 kişi istihdam yapılacak.

Başvurular 25 Mart tarihinde başlayacak ve 5 Nisan tarihine saat 16:00'a kadar devam edecek. İstenilen belgeler ile birlikte şahsen başvuru yapılabilecek. Başvuru adresi ise Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No:2 Bahçelievler - Çankaya/ANKARA

İlan başvuru kılavuzu için tıklayın

Gelişmelerden anında haberdar olmak için;

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim