Kamuya ve bağlı kuruluşlarına memur personel alımları hız kesmeden devam ederken, bir yandan da kadro ihdasları yayımlanmaya başladı. Sağlık Bakanlığı ve DİB kadro ihdaslarının ardından, İçişleri Bakanlığı da binlerce personel alım ilanı yayımlandı ve adaylara bilgilendirmeler sağlandı. Bu ilan süreçlerine ek olarak, İŞKUR üzerinden en az ilkokul mezunu adayların başvuru yapabileceği, memurluk kadrolarına başvurular da alınıyor. İŞKUR aracılığıyla yayımlanan büro memuru alımı ilanlarına, İŞKUR üye profili bulunan adaylar başvurularını yapabilirler.

En az ilkokul mezunu olmak gerekiyor

İlgi gören kadrolardan olan büro memuru personel kadrosuna başvurmak isteyen adayların, ilanlarda da belirtildiği üzere en az ilkokul mezunu olması, belirtilen şartları taşımaları, askerlik hizmetlerini tamamlamış olmaları veya en az iki yıl süreyle tecil ettirmiş olmaları, kamu zararına faaliyetlerde yer almamış, herhangi bir suçtan dolayı hüküm giymemiş olması, takım çalışmasına yatkın olması, iletişim becerisi gelişmiş, mesai saatlerine özen gösterebilecek, kendisine verilen görevleri zamanında yerine getirme becerisine ve sorumluluğuna sahip, kendini geliştirmeye açık, güleryüzlü ve memnuniyet odaklı çalışma prensiplerini benimsemiş olması, kendisinden istenebilecek evrakları işe alım sürecinde teslim edebilecek veya sunabilecek olması şeklinde özetlenebilmektedir. İlanlara başvurular İŞKUR üzerinden alındığı için, başvuru yapacak kişilerin üye bilgilerinin güncel olması gerekmektedir. Şartlara uygun olmadığı anlaşılan adayların başvuruları geçersiz kılınacaktır.

Tüm ilanlar cebinize geliyor

isinolsa.com mobil uygulamalarını indiren ziyaretçilerimiz, tüm memur alımlarından cep telefonlarına anlık olarak bildirim alabilir, ilan detaylarına erişebilirler. Uygulamalarımız ücretsiz olarak kullanıma sunulmuş durumdadır.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da bizi takip etmek için tıklayınız.

Yayımlanan ilkokul mezunu memur alımı ilanı için adayların İŞKUR web adresini ziyaret edip, arama bölümüne memur alım işlemi için " Büro memuru " yazmaları ve aratmaları yeterli olacaktır.

Editör: TE Bilisim