Edirne İlinde bulunan Meriç Belediyesi bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyonlarda alım yapacağını belirtmişti. İlanın Eylül ayı içerisinde yayımlanması ile başvurular bugün başladı.İşin Olsa ekibi olarak sizlere bir kez daha ilgili ilan hakkında detaylı bilgileri paylaşacağız ve aşağıdaki bilgiler doğrultusunda başvurularınızı gerçekleştirebileceksiniz.

FARKLI POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK!

Meriç Belediyesi bünyesine farklı pozisyonlarda ve KPSS puan türlerinde memur alımı yapacağını belirtti. Buna göre Meriç Belediyesi lisans mezunu KPSSP3 puan türüne göre 1 Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni, 1 Tahsildar alacak. Ön Lisans mezunu ise KPSSP93 puan türünden 2 İtfaiye eri ve 1 Memur alacak. Lise Mezunu KPSSP94 puan türünden ise 1 zabıta Memuru olmak üzere toplamda 6 memur alımı yapılacak.

BAŞVURULAR BAŞLADI:

Söz konusu ilan 20 Eylül 2018 tarihinde yayımlanmıştı. Adaylar başvurularına bugün ( 08 Ekim 2018 ) itibari ile başlayabilirler. Adaylara başvuru için sadece 2 gün verilmiş olup buna göre adaylar başvurularını en geç 09 Ekim 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular son başvuru günü en geç 17:30 a kadar Meriç Belediyesine şahsen başvuru yapmaları gereklidir.

ADAYLARDAN HANGİ NİTELİKLER ARANACAK?

Adaylardan bazı genel ve özel nitelikler aranacak olup, genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek gibi nitelikler aranır.

Ayrıca özel olarak ise, Ön Lisans ve Lise mezunları için 2016 yılında yapılan KPSS den KPSSP94 ve KPSSP93 puan türünden puan almış ve Lisans mezunları için 2018 KPSSp3 puan türünden puan almış olmaları gereklidir. Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni ve Memur pozisyonları için adaylardan en az 55 puan almış olmak ve diğer pozisyonlar için en az 60 puan almış olmaları gereklidir. Ayrıca adaylardan daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin suçu ile ayrılmamış olmak ve Zabıta ve İtfaiye eri pozisyonları için yapılacak sınav tarihi itibari ile 30 yaşından gün almamış olmak ve, Erkeklerde 167 cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak şartları aranacaktır.

İlanın Tam Metni