Yüzbinlerce kişi tarafından merakla beklenen EGM polis ve bekçi alımlarıyla alakalı hem sosyal medya platformlarında, hem de bazı haber sitelerinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapılan açıklamalar ve 10 bin kadro ihdası hakkında yaşanan gelişmeler paylaşılıyor ancak hiç birinde tarih olarak net açıklama gerçekleştirilmiyor.

10 bin kadro ihdası yapılmıştı

Bekçi alımlarıyla alakalı 10 bin alımın yapılacağı gündeme yansımış ve Resmi Gazete' de bu alımlarla alakalı kadro ihdası gerçekleştirilmişti. Kadro ihdasına yönelik bir açıklama daha gerçekleştirildi ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bu alımlardaki sayının 10 bin 500 olduğunu aktardı. İçişleri Bakanı Soylu' nun açıklamalarının ardından gündemde ilgi odağı haline dönüşen 10 bin 500 bekçi alım ilanı beklenir oldu.

10 bin polis alımı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapılan açıklamada polis alımlarına, mevcut polis sayılarına değinilmiş ve alımların yapılmasıyla alakalı bilgiler paylaşılmıştı. EGM bünyesine polis alımı gerçekleştirileceği yönünde müjde verilmiş ve kamuoyuna bilgilendirmeler sağlanmıştı.

Toplamda 20 bin 500 polis ve bekçi alımı söz konusu, bu alımlar ne zaman yapılır?

Bahsi geçen alımlarla alakalı, yetkili isim ya da kurumlar tarafından net bir tarih açıklanmadı. Mevcut ilan süreçleri içerisinde biz daha önce yaptığımız haberlerde bu alımların Şubat-Mart ayları arasında yapılabileceğine değinmiş, isinolsa.com ekibi olarak düşüncelerimizi aktarmıştık. Bu noktadaki görüşlerimizi hala koruyor, alımların belirttiğimiz tarihler arasında yapılabileceğini düşünüyoruz. Yüzbinlerce kişi tarafından merakla beklenen bekçi ve polis alımlarıyla alakalı süreçleri de elbette takip ediyor, yeni gelişmeleri sizlere aktarıyor olacağız.

BEKÇİ VE POLİS ALIM İLANI YAYIMLANDIĞI ANDA BİLDİRİM ALIN

Mobil uygulamalarımızı indirerek, bekçi alımı ve polis alımı ilanı yayımlandığında anında bildirim alabilirsiniz. Uygulamalarımız ücretsiz olarak kullanıma sunulmaktadır.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

BEKÇİ VE POLİS ALIMI YARDIMLAŞMA GRUBUMUZ İÇİN TIKLAYINIZ