Kamuya ve özel sektöre yönelik çok sayıda memur personel alım ilanı İŞKUR üzerinden adaylara duyurulmaya devam ediliyor. Yürütülen çok sayıdaki memur personel alımında adayların taşıması gereken şartlar, başvuru bilgileri ve diğer detaylar da buralardan aktarılmaya devam ediliyor. Çok sayıda özel sektörün de İŞKUR tarafından gerçekleştirilen projeler dahilinde memur personel alımlarına yönelik çalışmalar sağlanıyor. İş Başı Eğitim Programı, iş kurma desteği, 10 bin TL eğitim kuponu desteği ve diğer desteklerle bu çalışmalardaki verim arttırılmaya çalışılıyor. Belediyelere memur personel alımlarında da süreç işlemeye devam ediyor. Çok sayıda belediyeye en az ilkokul mezunu olmak şartıyla memur personel alımları yürütülmeye devam ediliyor. Yürütülen memur personel alımlarındaki kadrolara aşağıdan erişim sağlayabilirsiniz...

Hangi kadrolara memur personel alımları yapılıyor?

Belediyelere en az ilköğretim mezunu olmak şartıyla çok sayıda kadro üzerinden ilanlar yayımlanmış durumdadır. Yürütülen memur personel alımlarında adayların taşıması gereken şartlar ve diğer detaylara bağlantılar üzerinden erişim sağlamak mümkün olacaktır. Bu başvurulara dair bilgiler aşağıdaki bağlantı üzerinden kullanıma sunulmuş durumdadır. Belediye memur personel alımındaki kadrolara göz atacak olursak Kalorifer Ateşçisi (Katı ve Sıvı Yakıt), Ekskavatör(Kazıma Ve Yükleme) Operatörü, Toprak İşleme İşçisi, Diğer Arşivciler Ve Sorumluları, Vidanjör Operatörü, Yaş Boya Ustası/Operatörü, Su kanalı işçisi, Satın Alma Görevlisi, Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı), Temizlik Görevlisi(Kat Hizmetleri Elemanı/Kat Görevlisi), Garson (Servis Elemanı), Kantin Görevlisi, Bilgisayar İşletmeni (Operatörü)(Ağ İşletmeni (Bilişim Teknolojisi)), Fotoğraf Makinesi Ve Video Kamera Tamircisi gibi pozisyonlara yönelik alımlar yapıldığı görülmektedir.

Başvurular nereden ve nasıl yapılacak, diğer şartlar nelerdir?

Yürütülen yukarıdaki çok sayıda memur personel alımında adayların başvuru bağlantısı üzerinden detaylara erişip tüm şartlara göz atmaları gerekmektedir. Başvurular İŞKUR üzerinden online olarak yapılabileceği gibi, bireysel başvuru yapmak istemeyen adaylar İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerine başvuruda bulunarak başvurularını gerçekleştirebilmektedirler. Memur alımlarına dair tüm bilgilendirmeler, yayımlanan yeni ilanlar ve çok daha fazlasından anında haberdar olmak için mobil uygulamalarımızı indirmeyi, Facebook grubumuza katılmayı unutmayın.

Uygulamalar için tıklayınız.

Facebook grubumuza katılmak için tıklayınız.