En az lise ve dengi okullardan mezun adaylara yönelik olarak personel alımı ilanlardan bir tanesi de zabıta memuru ile itfaiye eri kadrolarında gerçekleştirilecektir. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile resmi gazetede üzerinden adayları duyulan personel alımlarında bazılarını okuyucularımıza aktarmak istiyoruz. KPSS şartı olan ya da KPSS başvuru yapan belediye ilanlarında adayların yaş ve fiziki şartlarına da sahip olmaları gerekiyor.

BAŞVURU DETAYLARI;

Genel başvuru şartları nedir? Adayların 657 sayılı devlet memurları kanununun 48 maddesindeki genel şartları taşımaları gerekmektedir. En az 18 yaşını doldurmuş olmak, güvenlik ve arşiv araştırmasında olumlu sonuçlanmak, TCK 53 maddede belirtilen suçlardan hapis cezası almamış olmak gerekli olan sağlık şartlarını taşıyor olmak. Eğitim şartlarında ise en az lise, önlisans e lisans mezunu olmak gerekmektedir. Lisans mezunu olmak KPSS den P3 puan türünden eğitim şartına göre P93 puan türünden en az 70 ve üzeri puan almak gerekmektedir.

ÖZEL SEKTÖRDE BİNLERCE PERSONEL ALIMI İLANI;

LÖSEV, Kızılay, Yeşilay kurumları çok sayıda personelalımı yapacağını açıkladı. Adaylar sağlık kurumlarında, otel, vakıf kurumlarına tecrübeli tecrübesiz olarak çok sayıda personel istihdamları yapılacağı açıklandı. Adaylar bu ilanlara aşağıdaki link üzerinden erişebilir ve başvurularını tamamlayabilirler.

 İŞİN OLSA