Ümraniye Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için memur alımı yapacağını geçtiğimiz günlerde kendi resmi internet sitesinde ve Devlet personel Başkanlığı üzerinde yayımlamıştı. Yayımlanan ilana göre Ümraniye Belediyesi toplamda 110 kişilik boş kadro ile Zabıta memur ualımı yapacağını belirtmişti ve başvuruların 08 Ekim 2018 ( Bugün ) tarihinde başlayacağını belirtmişti. Başvurular bugün başladı ve resmi internet sayfasında başvuru formunu adaylara sundu. Sizlere birkez daha ilgili ilan hakkında detaylı bilgi veriyor olacağız.

110 ZABITA MEMUR UALINACAK!

Ümraniye Belediyesi bünyesine Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu toplamda 110 kişilik kadro ile zabıta memuru alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI:

Adaylardan başvru yapabilmeleri için bazı genel ve özel nitelikler aranıyor. Buna göre adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek şartları aranacak.

Adaylardan özel olarak ise, Lise ve Ön lisans mezunları için 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için KPSSP94 ve Ön Lisans için KPSSP93 puan türünden en az 70 puan almış olmak ve Lisans mezunları için 2018 yılı KPSS'den KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, Yapılacak sınav tarihi itibari ile 30 yaşından gün almamış olmak, Erkek adaylar için 167 cm ve bayan adaylar için 160 cm boyundan kısa boylu olmamak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR BAŞLADI:

Ümraniye Belediyesi zabıta memuru alım ilanının 27 eylül 2018 tarihinde ilan etmişti. Yayımlanan ilana göre başvurular bugün ( 08 Ekim 2018 ) itibari ile başladı. Buna göre adaylar başvurularını en ge. 12 Ekim 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular ise, ilanda belirtilen belgeler ve başvuru gormu ile birlikte Ümraniye Belediye Başkanlığı Atatürk Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi No: 63 Ümraniye İstanbul adresine  mesai saatleri içerisinde yapılacaktır. Başvuru formuna ve ilanın tam metnine aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

İlanın Tam Metni İçin Tıklayın

Başvuru Formu : www.umraniye.bel.tr/tr/main/announcement/zabita-memuru-alim-ilani/280