Batman Üniversitesi Memur Alımı
Batman Üniversitesi memur alımı gerçekleştiriyor. Batman Üniversitesi bünyesinin memur ihtiyacını karşılamak üzere 2 adet iç denetçi alıyor. Sizde Batman Üniversitesi ailesine katılmak için haberimizin devamını inceleyiniz.
Batman Üniversitesi 25 aralık 2015 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan boş kadroları tamamlamak adına toplamda 2 adet İç Denetçi alacaktır. Alınacak olan iç denetçilerden aranan şartlar şöyledir:
GENEL ŞARTLAR:
     - Naklen atanma talebinde bulunacaklar için herhangi bir kurumda iç denetçi olarak görev yapıyor olmak veya bir kamu kurumunda çalışmakta olup iç denetçi sertifikasına sahip olmak. 
     - Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen Kamu İç Denetçi Sertifikasına sahip olmak.
     - 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesinde bulunan şartları taşıyan adaylar,
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, ilan yayınladığı tarih itibari ile 15 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. başvurular, Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen yapmaları gerekmektedir. Sadece bir kadro için başvuru yapılacaktır. Birden fazla kadroya başvuru yapıldığı takdirde her iki başvuruda geçersiz sayılacaktır. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.
İlanın tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.