Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yeni açılacak olan kamu hastanelerine yeni memur alımı müjdesi verdi. Samsun ilinde Sağlık İl Müdürleri ile yapılan toplantı sonrası konuşma yapan Bakan Koca 1 yada 2 hafta içerisinde hangi kadrolarda alım yapılacağını, kadro dağılımı ve sayının belli olacağını, 2020 yılı içerisinde alımların yapılacağını açıkladı. Kamu Üniversitelerine de çok sayıda sağlık personel alım ilanı açıklanmaya devam ediyor. Adaylar lise, önlisans yada lisans mezunu olmaları ile bu kadrolardaki alımlara başvuru yapabilecekler. Başvuru tarihi ile ilgili detayları şu şekildedir.

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MEMUR ALIMI;

Süleyman Demirel Üniversitesi Hastane Başhekimliğinde görevlendirilecek olan personeller; hemşire, sağlık teknikeri, laborant, biyolog, psikolog, eczacı ve diğer sağlık personelleri kadrosunda olacak. KPSS P3, P94 puan türlerinden puan alan adaylar başvuru yapabilecekler. KPSS'siz alım sadece eczacı kadrosunda başvuru yapılabilecek. 

Başvurular ilan açıklandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde yapılabilecek. Başvuru yöntemi sadece Süleyman Demirel Üniversitesi resmi internet sitesi üzerinden yapılabilecek.

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİNE PERSONEL ALIMI YAPILACAK!

Üniversitelerin lise önlisans ve lisans bölümlerinden mezun adaylar sağlık personeli alımı başvurusu yapabileceği ilanlardan bir tanesi de Sivas Cumhuriyet Üniversitesi tarafından açıklanan ilana başvuru yapılabilecek. Hemşire, sağlık teknikeri kadrolarında alımlar olacak.

Üniversite Hastanesine şahsen müracaat yapılabilecek. İlan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde başvurular yapılacak.

İLGİLİ İLAN: http://www.cumhuriyet.edu.tr/personel/duyuru/23246-sozlesmeli-personel-alim-ilani