İŞKUR üzerinden yayımlanmış olan bu ilanlara göre  personel alımı yapılacağı açıklandı. Yapılacak olan personel alımlarıyla birlikte kadrolu bir iş potansiyeline sahip olacak tecrübe ile kendinize yeni kapılar açabileceksiniz. 2 Devlet Kurumu olan Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı Polis Meslek Yüksekokulları 2 bin 500 polis memuru ve Kredi ve Yurtlar Kurumu ise 3 bin işçi personel alımı yapmakta ve detaylara aşağıdan ulaşabileceksiniz.

Polis Alımı Şartları

Emniyet Genel Müdürlüğü Tarafından açıklanan personel alımına göre yayımlanan ilan içerisinde PYMO kapsamında 2500 polis alımı yapılacağı açıklandı. Yapılacak olan personel alımına ilişkin 13 Ağustos 2108 tarihinde başlayıp 26 Ağustos 2018 tarihinde sona ereceği açıklandı. Detaylar için Buraya Tıklayınız.

KYK Personel Alımı

Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından yayımlanan ilana göre İŞKUR tarafından yayımlandı. Yayımlanan ilana göre alımlar 2264’üne başvuru şartlarını sağlayan her aday başvuru yapabilecek. Ayrıca ilan içerisinde 330 eski hükümlü vatandaşların birbirinden farklı ilanlara başvuru yapabileceği pozisyonlar bulunmaktadır. Detaylar için Buraya Tıklayınız.