Kamuya ve bağlı kuruluşlarına, memur personel alımları devam ederken, İŞKUR üzerinden de hem özel sektör ilanlarına hem de kamu personeli alım ilanlarına başvurular alınıyor. Yayımlanan yaklaşık olarak 45 bin kişilik memur ve personel alımında, ilgi gören kadrolardan olan büro memuru pozisyonu için de başvurular alınıyor. Yürütülen büro memuru alım süreci için adayların taşıması gereken şartlara, başvuru şekillerine ve diğer bilinmesi gereken detaylara haberimizde yer vereceğiz.


İŞKUR Üzerinden 1000 Kişilik Büro Memuru Alım İlanı

Yayımlanan ilana başvuru yapacak adayların; kamu haklarından uzaklaştırılmamış, T.C vatandaşı olan, sağlık problemi bulunmayan, takım çalışmasına yatkın ve mesleki sorumluluk bilinci yüksek kişiler olması beklenmektedir. Ayrıca, adayların başvuru yapabilmek için, İŞKUR üye profillerinin de olması gerekmektedir. Başvuru yapmak isteyen adaylar, Türkiye genei memur alım ilanı için, üye profillerindeki bilgilerin eksiksiz ve doğru olduğundan emin olmalıdırlar. Adayların işkur ilanı için başvurulardan önce mutlaka bu detaya dikkat etmeleri önerilmektedir. Yayımlanan ilanlara başvuru yapan ancak profilinde eksik bilgi olduğu anlaşılan adayların başvuruları değerlendrimeye dahil edilemeyecektir.

Memur alımı için başvuru yapmak isteyen adaylar, aşağıad yer alan bağlantı üzerinden, tüm detaylara ulaşabilir, Türkiye geneli büro memuru alımlarından anında haberdar olabilirler.

İlan bağlantısı> iskur.gov.tr Tarayıcınıza yapıştırıp, açılan ekranda açık iş ilanları kısmına tıklayıp, arama bölümüne büro memuru yazınız.

Mobil uygulamalarımız

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

MEMUR ALIMLARINI SOSYAL MEDYADAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ