Yüksek Seçim Kurumu geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre bünyesindeki eksikliği gidermek üzere 53 Kamu Personeli alımı yapılacağını bildirmişti. Başvurularda sona geldik. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar hakkında son şans için detayları İşin Olsa ekibi olarak paylaşacağız.

YKS 53 Kamu Personeli Alımı Sona Eriyor!

Yüksek Seçim Kurumu memur alımı için yayımladığı ilana göre, 53 kişilik kadro ile 48 Zabıt katibi ve 5 Hizmetli alımı yapılacağını bildirmişti. Başvurularda artık sona geldik. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını en geç 9 Eylül 2022 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Başvuru için bazı niteliklerin sağlanıyor olması gerekmektedir. İlan hakkında detaylı bilgi ye ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/kamu-personeli-alimi/ysk-53-zabit-katibi-ve-hizmetli-alimi-ilani-2022-en-az-lise-mezunu-h42609.html

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

Yüksek Seçim Kurulu memur alımı başvuruları KPSS Puanı ile yapılıyor. Buna göre kurumda Başvuru değerlendirmesinde de KPSS Puanı kullanılacak olup en yüksek puandan en düşük puana kadar yapılacak değerlendirme kullanılacaktır.

265 Aday Sözlü Sınava Katılacak!

YSK tarafından yapılacak değerlendirme ile kadro sayısının 5 katı aday sözlü sınava katılacak. Buna göre değerlendirme sonucunda toplamda 265 aday sınava katılacaktır.

Zabıt Katibi ve Hizmetli Taban Puan Kaç Olur?

Yapılacak Değerlendirme sonucunda Taban puanlar 70 altında olmayacak. Bu kapsamda en düşük 70 puan ve en yüksek 95 puan ile atama bekleniyor.

BAŞVURU SONUÇLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim