Vakıfbank bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere yayımlamış olduğu memur alımı ilanına göre Memur sınavları hakkında bilgi paylaştı. Herkesin merak ettiği Vakıfbank Memur Alımı hakkında duyuru geldi.

Vakıfbank Memur Alımı Detayları Nelerdi?

Vakıfbank yayımladığı ilan ile bünyesine farklı alanlarda olmak üzere memur alımı yapacak. Buna göre Vakıfbank 2023 yılı için yayımladığı duyuruya göre bünyesine " BT Müfettiş Yardımcısı, Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı, Memur " kadrolarında alım yapacak.

Memur Sınavı Ertelendi!

Ülkemizde meydana gelmiş olan deprem sebebi ile Vakıfbank memur alımı sınavı ertelendi. 19 Şubat 2023 tarihi ile uygulaması gereken memur sınavı için ileri bir tarihe erteleme oldu.

Sınav Erteleme Duyurusu:

Sınav Erteleme Duyurusu: Yaşadığımız deprem felaketi sebebiyle, 19 Şubat'ta yapılması planlanan Müfettiş Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Memur Giriş Sınavı ertelenmiştir. Sınav tarihi ile ilgili bilgilendirme, daha sonra sms ile yapılacaktır.

Adaylara Mesaj Gönderildi!

İstanbul Üniversitesi aracılığı ile uygulanacak olan memur sınavı hakkında Üniversite adaylara mesaj gönderdi. Bu kapsamda ilgili mesajda;

Banka Memur Sınavı Ne Zaman?

Vakıfbank memur alımı hakkında yapılacak sınavı ileri bir tarihe ertelenmiş olup adaylara bilgilendirme yapılacaktır. Bu yönde aldığınız mesajda da göreceğiniz gibi adaylar mesajla bilgilendirilecektir.

Sınav Konuları Nelerdir?

 BT Müfettiş Yardımcısı, Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı, Memur kadroları için sınavlar gerçekleştirilecek. Adayların sınavlar hakkında konulara aşağıdaki bağlantıdan ulaşabileceklr.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/banka-personel-alimi/vakifbank-memur-alimi-sinav-konulari-2023-h43795.html

Editör: TE Bilisim