Resmi Gazete Memur Alımı ilanları yayımlandı. 25 Mayıs 2022 tarihi ile gelen ilanlar içerisinde yer alan ilana göre Şırnak Üniverstesine memur alımı yapılacak. KPSS Şartı olmaksızın memur alımı gerçekleştirilecek olup başvuru süreci başlamıştır. Şırnak Üniversitesi 5018 sayılı kamu yönetimi ve Kontrol kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere İç Denetçi Alımı yapılacak. KPSS siz Memur Alımı kapsamında adaylardan aranan şartar ve başvuru bilgileri haberdedir.

KPSS siz Memur Alımı Yapılacak!

Üniversite bünyesindeki eksikliği gidermek üzere İç Denetçi alımı yapacak. herhangi bir KPSS Şartı aranmaksızın adaylardan bazı genel ve özel nitelikler aranacaktır.

Genel Şartlar:

657 Saıylı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bu yönde " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gibi genel nitelikler aranacak.

Özel Şartlar Nedir?

Bir kamu kurumunda çalışmakta olup Hazine ve Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen Kamu İç Denetçi Sertifikasına sahip olmak.

İç Denetçilik mesleğinin gerektirdiği bilgi, ehliyet ve temsil yeteneğine sahip olmak.

Başvurular Ne Zaman?

Üniversite KPSS siz Memur Alımı başvuruları ilanın yayım tarihi itibari ile başlamış olup en geö 15 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvuurlar sadece Üniversite Perosnel Daire Başkanlığına şahsen veya posta yolu ile gerçekleştirilecek.

Başvuru tarihleri: 25 Mayıs - 8 Haziran 2022

İLANIN TAM METNİ