Resmi Gazete Memur alımı ilanları yayımlandıç Az Önde 29 mayıs 2023 tarihi ile gelmiş olan memur alımı ilanına göre Hakkari Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere KPSS siz Memur alımı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda alımlar 5018 Sayılı Kamu Yönetimi ve Kontrol Kanunu hükümleri uyarınca Üniversitemize aşağıda adedi ve kadro derecesi belirtilen İÇ DENETÇİ alınacaktır.

Başvuru Şartları nedir?

Adaylardan genel Olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Buna göre " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gibi şartlar aranacak.

KPSS Şartı Yok!

İç Denetçi alımı için adaylardan herhangi bir KPSS şartı aranmayacak. Bu kapsamda İç Denetçi alımı için özel olarak " Hazine ve Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen Kamu İç Denetçi Sertifikasına sahip olmak " şartları aranacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Adaylar müracaatlarını aşağıda belirtilen başvuru tarihleri arasında Üniversitemiz Rektörlük, Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Başvuru Tarihleri: 29 Mayıs - 12 Haziran 2023

İLANIN TAM METNİ