Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı memur alımı yapıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Memur Alımı ilanına göre Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 61 memur Alımı yapılacağı açıklanmıştı. Bu kapsamda Yayımlanan ilan için adaylardan herhangi bir KPSS şartı aranmayacak. KPSS siz Memur Alımı başvuru bilgileri ve Henüz başvuru yapmamış oolan adaylar için detayları aktaracağız.

Başvurular Sona Eriyor!

TÜSEB Memur Alımı Başvurusu 4 Mayıs 2023 tarihi ile başlamıştı. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için son günler. Başvuru şatlarını sağayan adaylar başvurlarını en geç 19 Mayıs 2023 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını itenen begeler birlikte başvuru adresine şahsen gerçekleştirmeleri gereklidir.

BAŞVURU ADRESİ: Koşuyolu Mahallaesi, Koşuyolu Caddesi No: 71 Kadıköy / İSTANBUL

Başvuru İçin İstenen Belgeler:

Başvuru Kontenjan Bilgisi Nedir?

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı memur alımları Ar-Ge Personeli kadrosunda gerçekleştirilecek. Toplamda 61 kişilik boş kadro ile farklı alanlarda memur alımı yapılacaktır. Söz konusu kontenjan dağılımı ve detaylara ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsini.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/memur-alimi/tuseb-kpss-siz-61-memur-alimi-ilani-2023-ar-ge-uzmani-h44350.html

KPSS Şartı Yok!

TÜSEB 61 Memur alımında adyalardan herhangi bir KPSS Şartı aranmayacak. Bunun yerine adaylardan Yabancı Dil Sınavı şartı talep edilecektir. Adayların YDS veya YÖKDİL sınavlarından puan almış olmaları gerekmektedir.

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

Başvurular KPSS Şartı olmaksızın yapılacağından adayların başvuru değerlendirmesi, ALES, Lisans Not Ortalaması ve Yabancı Dil sınavına göre gerçekleştirilecektir.