Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı memur alımı yapacak. 15 Nisan 2024 tarihli yayımlanmış olan Resmi Gazeteye göre Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 22 Memur alımı ilanı yayımladı. Başkanlık ( TÜSEB ) farklı alanlarda olmak üzere Ar Ge uzmanı alımı yapacak olup başvuru detayları ve başvuru şartlarını sizlerle paylaşıyoruz.

TÜSEB Memur Alımı Kontenjan Bilgisi nedir?

Yayımlanan ilana göre farklı bölümlerden mezun olan adaylar içerisinden  Ar-Ge Uzmanı alımı ve Doçent Alımı yapılacak. Alımlar Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Yönetmeliğine istinadne yapılacak.

  • 19 Ar-Ge Uzmanı,
  • 3 Doçent,

Başvuru İçin Aranan Şartlar Nelerdir?

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı ( TÜSEB ) memur alımı için adyalardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda;

" Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir Sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak "

şartları aranacak.

KPSS Şartı Yok!

TÜSEB Memur aımı için herhangi bir KPSS şartı aranmayacak. KPSS siz memur Alımı içinYayımlanan ilana göre adayların aşağıdaki tabloda belirtilen eğitim niteliklerini sağlıyor olmaları gereklidir.

Yabancı Dil Sınavı Şartı:

Adaylardan KPSS Şartı yerine YDS veya YÖKDİL şartları aranacaktır.

Yabancı Uyruklu Adaylarda Başvuru Yapabilecek!

Yabancı Uyruklu Ar-Ge Uzmanları için Türk Vatandaşlığı şartı aranmaz ve çalışma süresinin bir yılı aşması halinde çalışma izni olma şartı aranır.

Mesleki Başvuru Özel Şartları Nedir?

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

TÜSEB Memur alımı başvurusu için süreç Nisan ve Mayıs ayı içerisinde sadece şahsen veya posa yolu ile alım yapılacaktır.

Başvuru Adresi: Koşuyolu Mahallaesi, Koşuyolu Caddesi No: 71 Kadıköy / İSTANBUL

Başvuru Tarihleri: 15 Nisan - 3 Mayıs 2024

İLANIN TAM METNİ BURADA