Geçtiğimiz ay ( Ocak ) yayımlanmış olan ilana göre TİM ( Türkiye İhracatçılar Birliği ) bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek amaçlı alım yapacağını belirtmişti. İlana göre TİM ( Türkiye İhracatçılar Birliği ) bünyesine 3 kişilik boş kadro ile alım yapacak. Başvuruların ilanın yayımlanmasının ardından başlaması ile birlikte artık başvurularda son günlere gelindi. Adaylar aranan şartlara göre son başvuru gününe kadar mutlaka başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Söz konusu ilan ile TİM ( Türkiye İhracatçılar Birliği ) bünyesine 3 kişilik boş kadro ile Genel Sekreterliğine Uzman Yardımcısı alacak. Buna göre boş kadrolarına, İktisat ve İşletme mezunu 2 uzman yardımcısı ve Hukuk mezunu 1 Uzman yardımcısı alacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başladılar. Hala başvuru yapmamış olan veya başvurularını tamamlamamış olan adaylar en geç 27 Şubat 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri şarttır. Buna göre başvurular son başvuru günü en geç 17:00 a kadar istenilen belgeler ile birlikte şahsen veya posta yolu ile yapabilrler. Ayrıca başvuru formunu ve istenilen belgeleri i[email protected]  adresine gönrerekte başvuru yapabilirler.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR? KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Genel Şartlar:

Adaylardan genel olarak, Türk Vatandaşı olmak, Ocak ayı itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak, Kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak ve erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak şartları aranır.

Özel Şartlar:

Türkiye İhracatçılar Birliği alım yapacağı kadrolar için adaylardan özel olarak,Dört yıl eğitim veren fakültelerin Hukuk, İktisat veya İşletme mezunu olmak veya bunlara denkliği olan ve YÖK onaylı yurtduşı yükseköğretim kurumlarından mezun olmak, 2016 veya 2017 yılında yapılan kamu personeli seçme sınavından KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak ve ÖSYM tarafından yapılan Yabancı Dil Sınavından 2016, 2017 veya 2018 yıllarına ait puanlardan igilizce, Almanca, Fransızca, Rusça, Çince ,İspanyolca ,Arapça dillerinini birisinden 70 puan almış olmak ( ikinci yabancı dl tercih sebebidir ) şartları aranır.

İlanın Tam metni İçin Buraya Tıklayınız.