Ticaret Bakanlığı memur alımı hakkında duyuru yayımladı. Az Önce Bakanlığın resmi internet adresi üzerinde gelen duyuruya göre Sözleşmeli Muhafaza Memuru pozisyonu için yapılan sözlü sınav sonuçları belli olmuştur. Şimdi ise adayların 24 Haziran 2022 tarihinde yapılmış olan duyuru ya göre listede adı geçenler son tarihe kadar belge teslimi yapmaları gerekmektedir.

Bakanlık Beklenen Duyuruyu Yaptı!

Muhafaza Memuru alımı için sözlü sınavlar 18 Nisan 2022 ve 29 Nisans 2022 tarihleri arasında yapılmış olup adayların beklediği sözlü sınav sonuçları 24 Haziran 2022 tarihinde Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanmıştır. Bu kapsamda adayların merakla beklediği sonuçlara aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Sözleşmeli Gümrük Muhafaza Memuru sözlü sınavında başarılı olan asıl aday listesi için tıklayınız.

Sözleşmeli Gümrük Muhafaza Memuru sözlü sınavında yedek olarak başarılı olan aday listesi için tıklayınız.

Belge Teslim Tarihi Açıklandı!

Ticaret Bakanlığı Muhafaza memuru alımı için adaylar belgelerini en geç 8 Temmuz 2022 tarihine kadar teslim etmeleri gereklidir. Belgeler elden ilgili adrese, Posta yolu veya kargo ile ulaştırılması gerekmektedir. Ancak dikkat edilmesi gerekenler ise Posta veya Kaego ile yapılacak belge teslimlerinde son tarihe kadar kargonun ulaşması gerekmektedir.

En Geç Belge Teslim Tarihi: 8 Temmuz 2022

Belge Teslim Adresi: Söğütözü Mah. 2176. Sk. No:63 Posta kodu: 06530 Çankaya/ANKARA

İstenen Belgeler Nelerdir?

Bakanlık adaylardan, Sağlık Kurulu raporu, Beyan Formu, mezuniyet Belgesi, Adli Sicil kaydı, Kimlik Fotokopisi, Askerlik durum belgesi, 4 adet vesikalık fotoğraf, Mal bildirim beyannamesi gibi belgeler aranacaktır.

Duyurunun Tamamı : https://personel.ticaret.gov.tr/duyurular/sozlesmeli-gumruk-muhafaza-memuru-sozlu-sinav-sonuclarina-iliskin-ilan

Editör: TE Bilisim