Ticaret Bakanlığı Memur Alımı Yapacak. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Ticaret Bakanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda Denetmen Yardımcısı alımı yapacak. Bu kapsamda Bakanlık bünyesindeki eksikliği gidermek üzere Genel İdare Hizmetleri sınıfında 8 inci ve 9 uncu derece kadrolara atanmak üzere Ticaret Denetmen Yardımcısı alımı gerçekleştirilecek.

92 Memur Alımı Başvurusu Sona Eriyor!

Ticaret Bakanlığı bünyesine istihdam edilmek üzere yayımladığı 92 memur alımı için adaylar başvurularına 2 mayıs 2023 tarihi ile başlamıştı ve en geç 12 Mayıs 2023 tarihi ile sona erdirmeleri gerekmektedir. Bu kapsamda henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını Ticaret Bakanlığı Elektronik ortamda gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 

HENÜZ BAŞVURU YAPMAMIŞ OLAN ADYALAR İÇİN DETAYLAR BURADA

Denetmen Yardımcısı Alımı Branş Dağılımı Nedir?

  • 36 Ziraat Mühendisliği,
  • 18 Gıda Mühendisliği,
  • 16 Kimya Mühendisliği,
  • 9 Tekstil Mühendisliği,
  • 7 Kimya,
  • 6 Biyoloji,

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

Başvurular KPSS puanı ile yapıldığından değerlendirmelerde KPSS Puanına göre gerçekleştirilecek. Bu kapsamda KPSS Puanı ele alınarak yapılacak Sıralama ile en yüksek puan dan en düşük puana kadar sıralama ile kadro sayısının 3 katı aday değerlendirilecek. 

Giriş Sınavı Yapılacak!

Denetmen Yardımcısı Alımı için ilgili sınav Sözlü biçimde gerçekleştirilecek. Bu kapsamda sözlü sınava 276 aday katılacaktır.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Başvurlar 12 Mayıs 2023 tarihi ile sona erecek olup sonuçların en geç Mayıs sonuna kadar açıklanması beklenmektedir. Adaylar sonuçlarına sadece kariyer adresi üzerinden ulaşabilecekler.

BAŞVURU SONUÇLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim