Sosyal Güvenlik Kurumu memur alımı hakkında duyuru geldi. Az Önce yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine 30 Müfettiş Yardımcısı alımı yapılacağını bildirmişti. Bu kapsamda başvuruların sona ermesi ile birlikte sonuçlar açıklandı. Müfettiş Yardımcılığı alımı için sonuç duyurusu ve sorgulama ekranını sizlerle paylaşıyoruz.

SGK 30 Memur Alımı Sonuçları Açıklandı!

Sosyal Güvenlik Kurumu yayımladığı duyuruya göre 19 - 30 Aralık 2022 tarihleri arasında 30 kişilik müfettiş yardımcılığı gitiş sınavı için başvuruları almıştı. Bu kapsamda 18 Ocak 2023 tarihi ile gelmiş olan yeni duyurya göre başvuru sonuçları açıklandı. 

Adaylar başvuru sonuçlarına sadece Sosyal Güvenlik Kurumu kariyer adresi üzerinden gerçekleştirebilecekler.

SORGULAMA EKRANI: https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/

Taban KPSS Puanı Belli Oldu!

SGK Müfettiş yardımcısı alımı için Taban puan KPSSP48 puan türünden 87,07752 puan oldu. Yapılan başvurularda Bu puandan yüksek olan adayların başvuruları kabul edilmiştir.

SGK Memur Alımı Sonuç Duyurusu:

MUFETTIS YARDIMCILRil G1RI$ SINAVINA KATILMAYA HAK KAZANAN ADAYLARA İLİŞK!N DUYURU

Bakanlığımızda istihdam edilmek üzere 30 Müfettiş Yardimcisi alımına ilişkin 10.12.2022 tarihinde yayımlanan ilan üzerine 19-30 Aralık 2022 tarihleri arasında yapılan başvurular incelenmiştir. Yapılan incelemede; KPSS-P48 puan türü üzerinden yapılan puan siralamasında baraj puanının 87,07752 olduğu belirlenmiş olup "Sınav Duyurusunun Sinava Katilma şartları" başlık bölümünde belirtilen şartlan taşıyan adaylar içerisinden 87,07752 puan ye daha yüksek puana sahip olan adayların başvuruları kabul edilmiştir. Başvurulari kabul edilen adaylar https://isealii-nkari_yerkapisi.cbiko.gov.tr adresinde yayimlanmıştır.

Editör: TE Bilisim