Milli Savunma Bakanlığı sivil memur alım sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlarda alıp yapılacak olan 396 memur sayısından ön başvuru hakkı kazanan adaylar için evrak teslim etmeleri gerekecek. MSB Genel Kurmay Başkanlığı ve Kuvvet komutanlıklarında 2017 yılı memur temini açıklamasına göre bazı kadrolarda uygulama sınavı yapılacak uygulama sınavı olacak olan unvanlarda 20 katı aday, sınav olmayanlar için ise 6 katı kadar aday kayıt kabul için çağırıldı.

EVRAK TESLİMİ NE ZAMANA KADAR SÜRECEK?

Evrak teslim edecek olan adaylara önemli bir uyarı da yapıldı. Milli Savunma Bakanlığı başvuru evrakları sorgulama sayfasında istenilen evrakları teslim ettikten sonra iade edilmeyeceği belirtiliyor. Yani adayların getirmiş oldukları evrakların başvuru değerlendirme süreci sonrasında imha edilecek. Bu sebeple getirilen evrakların asıl olmaması ve fotokopi evrakları teslim etmeleri istenildi. Adaylar evrakları teslim edeceği Personel Temin Dairesi Başkanlığı Ankara'da Cebeci'de bulunuyor. En geç evrak teslim tarihi 12 Mart saat 17:00'a kadar yapılmış olması gerekmektedir. Ön başvuruda istenilen evrak listesini aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.

UYGULAMA SINAVI NE ZAMAN?

Başvuru evraklarını teslim eden adayların evraklar üzerinden yapılacak olan şartları taşıyıp taşımadıklarına ilişkin kontroller sonrasında eksik belge gönderenler, başvuru şartını taşımadıkları anlaşılanlar ile evrak teslim etmeyenler elenmiş olacaklar. Kalan kontenjanlar için KPSS puan sıralamasına göre aday çağırılabilecek. Uygulama sınavı 26 Mart 2018 tarihinde yapılacak. Adaylara ayrıca uygulama sınavı, kayıt kabul, mülakat tarihileri açıklanacak.

Sonuçları öğrenmek için tıklayın

Ön Başvuruda İstenilen Evrak listesi için tıklayın