Milli Saraylar beklenen duyuruyu yayımladı. Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için kesin sonuç listesini duyurdu. Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu koruma ve güvenlik görevliai alımı için kesin sonuç listesini açıklayan Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı adaylar listesini duyurdu.

Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı geçtiğimiz günlerde duyurduğu144 Sözleşmeli personel alımı için sonuçları açıklamaya başladı. Kontenjanlara göre teker teker açıklayan kurum en son olarak en az lise mezunu alım yapılacak olan Koruma ve Güvenlik görevlisi alımıkesin atanmaya hak kazanan adayları duyurdu.  Aynı duyuru ile göreve başlama tarihleri ve detayları belli oldu.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımına İlişkin Duyuru!

18 - 22 Nisan 2022 tarihleri arasında yapılan giriş sınavı sonucunda asıl başarılı olarak atanmaya hak kazanan adaylar 15 gün içerisinde iatenen belgeleri Kuruma ileteren göreve başlamaları gereklidir.

1-    Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Lisans) Nihai Başarı Listesi. Tıklayınız. 

2-    Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Ön Lisans) Nihai Başarı Listesi. Tıklayınız. 

3-    Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Lise) Nihai Başarı Listesi. Tıklayınız. 

Şahsen Başvuru Tarihi: 18 - 1 Haziran 2022

Şahsen Başvuru İçin İstenen Belgeler Nelerdir?

1-    Öğrenim/mezuniyet veya denklik belgesinin aslı (Personel Dairesi Başkanlığı görevlisi tarafından görülerek, önlü-arkalı fotokopisi aslı gibidir yapılabilir) veya Noter onaylı sureti ya da E-Devlet Sisteminden alınmış barkodlu mezun belgesi,

2-    KPSS Sonuç Belgesi (sınav başvurusunda bulunulan KPSS puanına ilişkin),

3-    Sağlık Kurulu Raporu ("görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir hastalığı bulunmamaktadır” ibaresinin belirtilmesi gerekmektedir.)

4-    Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair belge. (Terhis belgesi veya E-Devlet Kapısı internet adresinden alınan askerlik durum belgesi kabul edilecektir).

5-    2 adet 50 mm X 60 mm, ebadında beyaz fonda son 6 (altı) ay içinde çekilmiş resmi kılık ve kıyafet hükümlerine uygun vesikalık veya biyometrik fotoğraf. (Dijital Biyometrik Fotoğraf kabul edilir.)

6-    T.C. Kimlik Kartı fotokopisi (aslı ibraz edilecektir).

7-    Güncel tarihli SGK Tescil ve Hizmet Dökümü (İlgili sosyal güvenlik merkezinden alınmış veya e-Devlet şifresi ile barkodlu olarak oluşturulmuş belge)

8-    Türkiye Halkbank Beşiktaş Şubesinden maaş hesabı açtırılarak hesap bilgilerinin ibrazı.