Kamu Kurum ve Kuruluşları tarafından geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan İlanlar kapsamında farklı alanlarda Memur Alımı ve Personel Alımı gerçekleştirecek. Buna göre İlanlara başvurular devam etmesi ile birlikte artık sona eriyor. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını aşağıdaki bilgiler doğrultusunda gerçekleştire bilecekler.

İşin Olsa ekibi olarak sizlere OGM, BDDK, MEB memur personel alımı ilanlarının detaylarını aktaracağız.

3 Kurum 1198 Memur ve Personel Alacak!

Şubat ayı başı itibari ile başlamış olan memur personel alımı ilanları ile kurumlara farklı kadrolarda en az lise mezunu adaylar içerisinden 1198 Kişi alınacak. Alımlar " Orman Genel Müdürlüğü, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ve Milli Eğitim Bakanlığı " bünyelerine gerçekleştirilecek.

Başvurular Sona Eriyor!

Söz konusu kurumların başvuruları Şubat ayı itibari ile başlamış olup artık sona eriyor. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını en geç 19 Şubat 2023 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular farlı adreslerden gerçekleştirilmekte olup aşağıdan ilanların detaylarına ulaşabilirsiniz.

Orman Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımı Detayları:

OGM bünyesinde toplamda 1128 kişilik kadro ile sözleşmeli olarak Orman Muhafaza memuru alımı gerçekleştirecek. Bu yönde alımlar Ön Lisans mezunu adaylar içerisinden olmak üzere 73 farklı şehirde gerçekleştirilecek. Ayrıca adaylardan KPSS'den ön lisans seviyesinde KPSSP93 puan türünden en az 65 puan almış olmak şartı aranacak. Tüm şartlar ve başvuru bilgilerine ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

İLGİLİ HABER:https://www.isinolsa.com/memur-alimi/tarim-bakanligi-73-sehirde-dusuk-kpss-ile-1130-memur-isci-h43913.html

Milli Eğitim Bakanlığı Memur Alımı Detayları:

MEB 27 farklı alanda olmak üzere memur alımı gerçekleştireceğini ilan etti. Buna göre memur alımları Milli Eğitim Uzman Yarcımcısı pozisyonunda gerçekleştirilecek. Buna göre başvurularda2021 veya 2022 yıllarında yapılmış olan KPSS'denen az 70 puan almışolmak şatı aranacak olup puan şartı olarak iseP10, P12, P4, P121 veya P120 puan türlerindenpuan almış olmak şartı aranacak.

İLANIN DETAYLARI:https://www.isinolsa.com/memur-alimi/meb-50-memur-alimi-basvuru-suresi-uzatildi-sartlar-nelerdir-h43876.html

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı Detayları:

BDDK yayımladığı ilan ile Lise ve Ön Lisans mezunu personel alımı yapacak. Toplamda 20 kişilik kadro ile 10 Şoför ve 10 Sekreter alımı gerçekleştirecek. Ayrıca KPSS Şartı olarak ise, 2022 yılında yapılan sınavdan P94 veya P93 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı aranacaktır.

İLANIN DETAYLARI:https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/bddk-20-personel-alimi-ilani-2023-lise-ve-on-lisans-h43825.html

Editör: TE Bilisim