Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda İŞKUR üzerinde personel alımı yapacağını ilan etti. Bu yönde yayımlanan ilana göre KSÜ toplamda 34 kişilik boş kadrosu ile Engelli ve Normal Statüde personel alımı yapacak. Peki hangi kadrolarda alım yapılacak? Kimler başvuru yapabilecek?

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ( KSÜ ) bünyesine 34 kişilik boş pozisyon ile,  13 Beden İşçisi, Lise mezunu 10 Büro Memuru ( Genel ), 9 Lisans Mezunu Büro Memuru, 1 Mobilya Döşeme İşçisi, 1 oto bakım Onarımcısı ( oto Mekanikeri) olmak üzere 374kişi alınacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlgili ilana başvuru yapacak adaylar başvuru yapabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Alım yapılacak işçi pozisyonları için ilgili eğitim ve sertifikaya sahip olmak, Büro Memuru pozisyonu için en az lise mezunu ve en fazla lisans mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından büyük olmamak, Yurtiçi veya Yurtdışı seyehat engeli bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu üzerinden gerçekleştirmeleri şarttır. Buna göre https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine giriş yaparak İşyeri Ünvanı kısmında KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ yazarak ilgili ilanlara ulaşarak başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.