Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Memur Personel alımı ilanına göre Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 30 kişilik kadro ile Restoratör alımı yapacağını bildirmişti. Söz konusu ilan ile bakanlık 30 kişilik kadro ile alım yapacak olup adyalardan herhangi bir KPSS şartı aranmaksızın alım yapılacak. Peki Başvuru detayları nedir?

30 Memur Alımı Yapılacak!

Bakanlık taşra teşkilatındaki eksikliği gidermek üzere 30 kişilik kadro ile Restoratör alımı gerçekleştireceğini bildirdi. Bu kapsamda 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası kapsamında istihdam edilmek üzere sözleşmeli olarak 30 memur alınacak.

Atama Yapılacak şehirler ise, Ankara 2, Antalya 3 Bursa 3, Diyarbakır 3, Erzurum 4, Gaziantep 2, İstanbul 3, İzmir 4, Nevşehir 3, Trabzon 3 olmak üzere toplamda 30 kişi alınacak.

KPSS Şartı Yok!

Bakanlık 30 memur alımında adaylardan herhangi bir KPSS şartı aramayacak. Bu kapsamda değerlendirmelerde adayların başarı puanı ele alınacaktır

Başvurular Sona Eriyor!

Kültür ve Turşzm Bakanlığı 30 restoratör alımı başvuruları 10 Ağustos 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 21 Ağustos 2022 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Sadece genel ve özel nitelikleri sağlayan adayların başvurusu geçerli sayılacaktır. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını sadece İnternet üzerinden online olarak kariyer adresinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Başvuru Ekranı: https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr

BAŞVURU ŞARTLARI VE DETAYLARI BURADA: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/kultur-bakanligi-30-personel-alimi-restorator-ilani-yayimladi-kpss-sartsiz-h42407.html