Sağlık Bakanlığı bünyesine 29600 personel alımı için yeni gelişmeler gündeme yansıyor. Bu gelişmelere de Sağlık Profesyonelleri Platformu kurucusu olan Aras Ali Altıntaş tarafından  önemli ifadeler dahil ediliyor. Altıntaş tarafından yapılan açıklamalarda, 29 bin 600 kamu personeli alımı konusunda çalışmaların sürdüğü ifade ediliyor.

MÜLAKATSIZ MEMUR ALIMLARI

Mülakatsız memur personel alımları olarak aktarılan bu ilan sürecine yönelik toplamda 29 bin 600 kamu personeli kadrosundan söz ediliyor. KPSS puanları üzerinden yapılacak mülakatsız memur alımlarında, adayların puanları üzerinden sıralamaları gerçekleştirilecek ve yerleştirmeleri sağlanacak.

ÇALIŞMALAR TAMAMLANIYOR, TAKVİM YAKLAŞIYOR

KPSS puanlarıyla yapılacak Sağlık Bakanlığı mülakatsız 29 bin 600 memur personel alımı süreci için takvim yaklaşıyor. Çalışmaların son geldiği, tamamlanması durumunda resmi açıklamalar gerçekleştirilerek ilana çıkılması bekleniyor. Bu ilanla alakalı duyurular yayımlandığı anda haberdar olmak için İŞİN OLSA mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

SÖZLEŞMELİ PERSONEL STATÜSÜNDEN İLANLAR YAYIMLANACAK

Bakanlık bünyesine yapılacak bu alım süreçlerinde, sözleşmeli personel statüsü üzerinden ilana çıkılacağı ifade ediliyor. Çalışmaların tamamlanmak üzere olduğu bilgisinin verildiği bu ilan sürecini takip ediyor, gelişmeleri sizlere aktarıyor olacağız. İlanların yayımlanması durumunda sağlık personellerine hemen hemen tüm meslek grupları ve pozisyonlar üzerinden kadrolar açılarak, başvuruların başlatılacağı öngörülüyor...