Belediyelere memur alımı için başvuru süreci başlıyor. Geçtiğimiz haftalarda yayımlanmış olan Memur alımı ilanına göre KPSS en az 45 puan ile memur alımı yapılacak. Söz konusu belediyeye memur alımı için adaylardan aranancak başvuru şartları ve başvuru tarihi belli oldu. İlan hakkınde detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşıyoruz.

İLANIN DETAYLARI:

Çeltikçi Belediyesi bünyesine 4 kişilik boş kadro ile memur alımı gerçekleştirecek. Bu kapsamda Çeltikçi Belediyesi 657 sayılı devlet memurları kanununa tabi olarak KPSS puanı ile 4 memur alınacak. Bu yönde;

KPSS 65 Puan İle 1 Memur,

KPSS 55 Puan İle 1 Şoför,

KPSS 45 Puan İle 1 İtfaiye eri,

KPSS 65 Puan ile 1 İtfaiye eri alınacak.

Bu yönde alımlar, Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunları içerisinden alım yapılacak.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLIYOR!

Çeltikçi Belediyesi memur alımı için başvuru süreci 28 Ağustos 2020 tarihi ile başlayacak olup en geç 01 Eylül 2020 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. Bu kapsamda adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte şahsen yapacaklardır.

BAŞVURU ŞARTLARI:

Adaylardan genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise, 2018 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSp93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 45, 55 ve 65 puan almış olmak gereklidir.

İtfaiye eri alımları için ise, Erkeklerde 167cm ve Kadınlarda 160cm boyundan kısa boylu olmamak, Sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak ve en az B ve C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartları aranacaktır.

İLANIN TAM METNİ