Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü memur alımı için ilana çıktı. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Lisans mezunu memur alımı gerçekleştirecek. Söz konusu ilana göre Başvuru süreci başladı. Peki kimler başvuru yapabilir?

İŞKUR Başvuru Süreci Başladı!

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü İlgili ilanı Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olup başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte başlamıştır. Sadece Elektronik ortamda başvuru yapılacak.

Başvuru Tarihleri: 4 - 8 Temmuz 2022

Başvuru Ekranı: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden ( 00006893920 ) İş İlanı numarası üzerinden.

Engelli Memur Alımı Şartları Nelerdir?

Kıyı Emniyeti memur alımı başvurusu için adaylardan genel olarak " Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak şartları aranacak. Ayrıca, alımlar engelli adaylar içerisinden yapılacak olup, Engelli raporu ve EKPSS puanına ihtiyacı olacaktır.

Lisans mezunu başvuru alınacak olup adayların, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İşletme, İktisat, Lojistik, Ulaştırma ve Lojistik, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi, Uluslararası Ticaret, Uluslararası Lojistik Yönetimi, Uluslararası Ticaret ve Finans, Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik, Uluslararası İşletmecilik, Pazarlama bölümlerinin birinden veya eş değerliği YÖK’çe kabul edilen benzeri yurt içi/dışı okullarından/bölümlerinden birinden lisans düzeyinde mezun olmaları gerekmektedir.

  • Geçerli en az yüzde 40 engelli raporuna sahip olmak.
  • Analitik düşünebilen, çözüm odaklı olmak ve sorumluluk alabilmek.
  • Ms Office programlarını bilmek.
  • İŞKUR’da ilan edilen iş gücü talebinin son başvuru tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak.

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim