İstanbul Kalkınma Ajansı memur alımı ilanı yayımladı. Resmi Gazetenin 24 kasım 2020 tarihli yayımladığı ilanlar arasında yer alan İstanbul Kalkınma Ajansı memur alımı ilanı ile Lisans mezunu adaylar içerisinden 14 kişilik kadro ile memur alımı yapılacak. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

İstanbul Kalkınma Ajansı İstanbul’u bir marka şehir haline dönüştürme ve sürdürülebilir kalkınmada öncü olma hedefine hizmet etmek isteyen, dinamik çalışabilen, yaratıcı ve analitik düşünebilen, takım çalışmasına yatkın, kendiliğinden iş yapabilme becerisine sahip, kendine güvenen, iletişime açık, pozitif düşünen, üretken, değişen çalışma koşullarına kolay uyum sağlayabilen ve seyahat engeli olmayan 1 (Bir) “İç Denetçi”, 1 (Bir) “Hukuk Müşaviri” 9 (dokuz) “Uzman” ve 3 (üç) “Destek Personeli” alımı yapılacaktır.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI:

Kalkınma Ajansı genel olarak adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Buna göre, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak şartları aranacak.

KADROSUNA GÖRE ÖZEL NİTELİKLER:

İç Denetçi Alımı Özel Şartları: Üniversitelerin hukuk, iktisat, maliye, işletme, kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, istatistik, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, matematik, sosyoloji, mimarlık, şehir ve bölge planlama ile mühendislik dallarından mezun olmuş olmak ve YDS den en az 50 puan almış olmak.

Uzman Personel: Uzman personel alımları farklı alanlarda yapılacak. Ayrıca adayların çeşitli alanlara göre KPSS ve YDS nitelikleri aranacak.

Hukuk Müşaviri: Üniversitelerin Hukuk fakültelerinden veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından lisans düzeyinde mezun olmak.

Destek Personeli: Lisans düzeyinde ya da bunlara denkliği YÖK tarafından kabul edilmiş yurt içi veya dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak ve KPSS'den en az 60 puan almış olmak.

BAŞVURULAR:

İstanbul Kalkınma Ajansına memur alımı başvuruları 15 Aralık 2020 tarihinde başlayacak olup en geç 29 Aralık 2020 tarihine kadar yapılması gereklidir. Adaylar başvurularını Online olarak ajanssinavbasvuru.sanayi.gov.tr adresine gerçekleştirmeleri gereklidir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim