Kamu kurumları, bağlı kuruluşları veya özel sektör işletmelerine yönelik memur personel alımları devam ediyor. Ayrıca 2 gündür de kamuda kadro ihdaslarına yönelik kararnameler yayımlanıyor. Yıl içerisinde yeni istihdam hedeflerine ulaşmak isteyen İŞKUR' da bir çok çalışmayı eş zamanlı olarak yürütüyor. Bu bağlamda istihdam projeleri, işe alım destekleri ve çeşitli teşviklerle, iş ilanlarının sayısı arttırılmaya çalışılıyor. Bu bağlamda da sürekli olarak özel sektör ve kamu iştiraklerine yönelik iş ilanları yayımlanmaya devam ediyor.

Dün gece saatleri itibariyle İŞKUR resmi web adresi üzerinde görüntülenemeyen açık iş ilanları bölümü güncellenerek, 42 bin personel alım ilanıyla birlikte yeniden erişime açıldı. Yeni ilanların eklendiği memur personel alımlarının duyurulduğu İŞKUR sitesinde, her meslek koluna yönelik olarak ilanlar yayımlanmış durumdadır.

İlanlara başvurular konusunda dikkat edilmesi gerekenler

İŞKUR ilanlarına başvuruda bulunmak isteyen adaylar, İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerine giderek üye profili oluşturabilirler, ayrıca online olarak da bu başvuru gerçekleştirip üyelik alabilirler. İŞKUR ilanlarına başvuruda bulunmak için üyelik olması gerekmektedir. Üyeliği bulunanlar iskur.gov.tr adresini ziyaret ederek başvurularını yapabilirler. Başvurularda üye profilinde yer alan eğitim, yaş, iletişim bilgileri, mail adresleri, ikametgah bilgileri, sertifikaları ve yetkinlikleri gibi bilgilerinin güncel ya da doğru olduğundan emin olmalıdırlar. Aksi halde adayların başvuruları geçersiz sayılabilmektedir. Tüm memur alımları ve personel alım ilanlarına ilk siz erişmek isterseniz ücretsiz mobil uygulamalarımızı indirebilirsiniz.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da takip etmek için tıklayınız.