İçişleri Bakanlığı Memur Alımı yapacak. Geçtğimiz günlerde Resmi Gazete ile yayımlanmış olan memur alımı duyurusuna göre Bakanlığa bağlı olan Göç İdaresi Başkanlığı bünyesine Naklen Denetçi Alımı alımı gerçekleştirecek. Bu kapsamda Naklen memur alımı için adayların bazı nitelikleri sağlıyor olmaları gerekmektedr. Bu kapsamda başvurular Göç İdaresi Başkanlığı Denetçi kadrosuna yapılacaktır.

KPSS Şartı Aranmıyor!

Söz konusu Göç İdaresi Başkanlığı memur alımı için adaylardan KPSS Şartı aranmayacak. Alımlar Naklen yapılacağından herhangi bir KPSS veya puan şartı aranmayacak olup görev yapmış olmak şartı yer almaktadır.

Başvuru Süreci Bugün Başladı!

İçişleri Bakanlığo Göç İdaresi memur alımı için başvuru süreci az önce başladı. Daha önce duyurusu yapılmış olan duyuru için başvuru süreci 19 Mayıs 2023 tarihi ile başlamış olup en geç 26 Mayıs 2023 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Başvuru süreci sadece Elektronik ortamda alınacaktır. Buna göre aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

BAŞVURU ADRESİ: https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/

Naklen Memur Alımında Aranan Şartlar Nelerdir?

Kanun maddesinin yürürlüğe girdiği 30.11.2022 tarihi itibariyla genel ve özel bütçe kapsamındaki kamu idarelerinde mesleğe özel yarışma sınavına tabi tutulmak suretiyle girilen ve belirli bir yetişme programı sonrası yeterlik sınavına tabi tutularak müfettiş, denetçi, denetmen ve kontrolör kadrolarında yardımcılık veya stajyerlikte geçen süreler dâhil en az beş yıl görev yapmış olmak.

İLANIN TAM METNİ BURADA