Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanlarına göre Kamuya 127 Memur alımı başvurusu başlayacak. Hafta başı ve Mayıs ayının sonunda başlayacak olan başvurular için Detayları siz değerli memur adayları için paylaşacağız.

Farklı kadrolarda Memur alımı yapılacağı ilan edilmişti. Ayrıca en az lise mezunu ve KPSS puanı en az 60 puan olan adaylar bu ilanlara başvuru yapabilecek.

HSK ve Belediye 127 Memur Alımı Yapacak!

Mayıs ayı içerisinde duyurulmuş olan ilanlar ile " Hakimler ve Savcılar Kurulu ile Antalya Büyükşehir Belediyesi " bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere toplamda 127 kişilik kadro ile memur alımı yapacaklarını ilan ettiler. Farklı kadrolarda memur alımı yapılacak.

Başvurular Başlıyor!

İlanlar için başvuru süreci Mayıs sonunda yani 30 Mayıs 2022 tarihinde başlayacak. Aşağıdaki bilgileri kullanarak hem ilanlar hakkında detaylı bilgiye ulaşabilir hem de başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

HSK Memur Alımı Detayları:

Hakimler ve Savcılar Kurumu bünyesine 27 memur alımı yapacak. Farklı kadrolarda memur alımı yapacağını bildiren HSK 15 Büro Personeli, 5 Şoför ve 7 Hizmetli Alımı yapacak. KPSS en az 60 puan almış olmak şartı ile Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden memur alımı gerçekleştirecek. Memur alımı başvuruları en geç 3 Haziran 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Adaylar başvurularını şahsen gerçekleştirecek.

HSK 27 Memur Alımı İlan Detayları Burada

Antalya Büyükşehir Belediyesi

Büyükşehir Belediyesi 100 kişilik kadro ile memur alımı yapacak. Bu kapsamda farklı eğitim seviyelerinde olmak üzere Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden Zabıta Memuru Alımı yapılacak. Ayrıca başvuru için adaylardan yabancı dil şartı da aranacak. Kadın Erkek adaylardan başvuru alınacak olup KPSS Puanı en az 70 olan adaylar başvuruda bulunabilecek. 30 Mayıs 2022 tarihinde başlayacak olan başvurular 3 Haziran 2022 tarihinde sona erecektir.

Antalya Büyükşehir Belediyesi 100 Memur Alımı Detayları Burada

Editör: TE Bilisim