Resmi Gazete Memur alımı ilanları yayımlandı. Az Önce Resmi Gazetede yayımlanan ilanlara göre İki Kalkınma Ajansı bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere Uzman Personel kadrosunda alım yapılacağı açıklandı. Adaylardan Aranacak başvuru şartları ve kontenjan bilgisini sizlerle paylaşıyoruz.

MEVKA Mevlana Kalkınma Ajansı Memur Alımı Detayı:

Konya-Karaman Bölgesinde faaliyet göstermekte olan Mevlana Kalkınma Ajansı bünyesine memur alacak. Yapılacak yarışma sınavı ile 1 kişilik boş kadro ile Uzman Personel alımı yapılacak. Alımlar hukuk alanında yapılcak olup kontenjan detyarı şöyledir:

GMKA Güney Marmara Kalkınma Ajansı Memur Alımı Detayı:

Söz konusu kalkınma ajansı (Balıkesir, Çanakkale) kurulan bir bölgesel kalkınma ajans olmakla birlikte bünyesindeki bölgelerin kalkınması amacı ile yeni personel alımı yapılacağı açıklandı. Bu yönde Kimya Mühendisliği Enerji Sistemleri Mühendisliği, Elektrik - Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Elektronik Haberleşme Mühendisliği alanlarında 1 kişilik kadro ile Uzman Personel alımı yapılacak.

Başvuru Şartları Ne Olacak?

Söz konusu olan İki Kalınma Ajansı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" gibi şartlar aranacaktır.

Ayrıca özel olarak ise, alım yapılacak alanlarda eğitimini tamamlamış ve ilgili alanlarda 2022 veya 2021 yılı KPSS puanına sahip olmak gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Söz konusu memur alımları için başvurular başlamıştır. Bu yönde adaylar başvurularını Aralık ayı içerisinde gerçekleştirecekler. Başvurular sadece İnternet üzerinden yapılacak.

Başvuru Tarihler: 19-30 Aralık 2022

Başvuru Adresi: https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr

Güney Marmara Kalkınma Ajansı İlanın Tam Metni

Mevlana Kalkınma Ajansı İlanın Tam Metni