Gelir İdaresi Başkanlığından az önce gelmiş olan 3 farklı duyuru ile 865 memur alımı hakkında detaylar açıklandı. Geçtiğimiz günlerde yayımlanan memur ilanları için adayların beklediği sonuçlar duyuruldu. Söz konusu olan duyuru ile sınavlara katılacak adaylar ve sınav atama için istenen belgeler belli oldu.

865 Memur Alımı Hakkında Duyuru!

Gelir İdaresi Başkanlığı 650 Guy Aımı, 70 Sözleşmeli Personel Alımı ve 145 Kamu Personeli alımı hakkında duyuru yayımladı.

GUY Alımı Sonuçları Açıklandı!

Gelir İdaresinden gelmiş olan duyuru ile 650 Gelir Uzman Yardımcısı alımı başvuru sonuçları açıklandı. Açıklanan verilere göre KPSS Taban puanı Mardin ilinde 72,69001 puan oldu. GUY Alımı sonuçları için Buraya Tıklayınız.

Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı Sonuçları Açıklandı!

Gelir İdaresinin geçtiğimiz günlerde yayımladığı 70 sözlşemeli bilişim personeli alımı için sonuçlar duyuruldu. İlgili sonuçlara göre Sınavlara katılacak adaylar açıklandı. Sonuç ekranı için Buraya Tklayınız.

145 Kamu Personeli Alımı Atama Duyurusu:

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilan ile 145 kişilik kadro ile 24 Tekniker, 27 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 11 Avukat, 56 Destek Personeli ( Hizmetli ), 27 Destek Personeli ( Şoför ) alımı yapılacak. Atamay hak kazanan adaylar belli oldu. Sonuçlar ve teslim edilecek Belgeler için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim