Gelir İdaresi Başkanlığı memur alımı hakkında duyuru yayımladı. Az Önce gelmiş olan duyuruya göre 1000 kişilik memur alımı yazılı sınavı hakkında duyuru yayımlandı. Söz konusu duyuruya göre 23 Temmuz 2022 tarihinde yapılan Gelir Uzman Yardımcısı sınavı için sonuçlar güncellenmiştir. Sınav yapılan merkezlere göre yeni sınav sonuçları haberimizdedir.

Soru İptali Sebebi İle Sonuçlar Güncellendi!

23 Temmuz 2022 tarihinde yazılı bölümü yapılan Gelir Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavına ilişkin süresi içerisinde yapılan itirazların Sınav Kurulunca değerlendirilmesi neticesinde; A kitapçığında 99'uncu, B kitapçığında ise aynı soru olan 93'üncü soru iptal edilmiştir. Sınav Kurulunca söz konusu sorular her aday tarafından doğru cevaplanmış kabul edilerek sözlü bölüme katılmaya hak kazanan adayların listesi güncellenmiştir.

Sözlü Sınava Katılmaya Hak Kazanan Adaylar Açıklandı Mı?

Gelir Uzman Yardımcısı sınavı için yazılı sınav sonuçları güncellenmiş olup sözlü sınava katılacak adaylar henüz açıklanmadı. Bu kapsamda Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların sözlü sınav tarihleri ve yeri Başkanlığımız internet sitesinde (www.gib.gov.tr) daha sonra yayımlanacaktır.

Güncel Yazılı Sınav Sonuç Listesi:

Adaylar, güncel puanlarını https://sinav.gib.gov.tr internet adresinden sisteme giriş yaparak öğrenebilirler.

Antalya ili için tıklayınız.

Bursa ili için tıklayınız.

Gaziantep ili için tıklayınız.

İstanbul ili için tıklayınız.

İzmir ili için tıklayınız.

Kocaeli ili için tıklayınız.

Konya ili için tıklayınız.

Mardin ili için tıklayınız.

Muğla ili için tıklayınız.

Samsun ili için tıklayınız.

Şanlıurfa ili için tıklayınız.

Tekirdağ ili için tıklayınız.

Zonguldak ili için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim