Kamuya ve bağlı kuruluşlarına personel alımlarının dışında, özel sektör işletmelerine yapılan personel alımlarını da gerçekleştiren İŞKUR, yayımladığı ilanlarda memur alımlarına yer verdi. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlarda, en az ilkokul mezunu olmak şartıyla binlerce memur alımı yapılacağı ifade edildi. İŞKUR üzerinden yayımlanan bu ilanlara nasıl ulaşılır, başvurular nasıl yapılır gibi bilinmesi gereken tüm sorulara yanıt vermeye çalışacağız.

Kimler başvurabilir?

İŞKUR üzerinden yayımlanan bu ilana, T.C vatandaşı olan, askerlik hizmetini tamamlamış, kamu haklarından mahrum bırakılmamış, takım çalışmasına yatkın, kamu zararına bir faaliyette yer almamış, iletişim becerisi gelişmiş, kendini ifade etme yeteneği yüksek, muhakeme becerisi bulunan, temsil yeteneği yüksek, kendisine verilecek görevleri yerine getirebilecek, mesai saatlerine özen gösterebilecek, güleryüzlü çalışma prensibini benimsemiş, daha önce herhangi bir kamu kurumundaki görevinden disiplinsizlik suçu nedeniyle uzaklaştırılmamış kişiler olmak, mesleki bilgi sahibi ve sorumluluklarının farkında olan kişiler olmak şartlarıyla gerçekleştirilmektedir.

İlanlara başvurular nasıl yapılır?

Yürütülen büro memuru alımlarına iskur.gov.tr adresi üzerinden açık iş ilanları alanından arama bölümüne gelip büro memuru kelimesini aratarak, ilanlara ulaşabilir başvurularınızı yapabilirsiniz. Başvuru yapabilmek için İŞKUR üye profilinizin bulunması gerekmektedir. Tüm memur alımları cep telefonunuza bildirim olarak gelsin isterseniz uygulamalarımızı indirebilirsiniz.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagramda bizi takip etmek için tıklayınız.