Devlet Su İşleri bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere geçtiğimiz günlerde ilan yayımlamıştı. Yayımlanan ilana göre DSİ 8 farklı şehirde olmak üzere Lisans Mezunu Memur Alımı Yapacak. Başvuru sürecinde artık son günlere geldik. Peki henüz başvuru yapmamış olan adaylar nasıl başvuru yapacak? Kadro ve şehre göre dağılım nasıl olacak?

8 FARKLI ŞEHİRDE MEMUR ALINACAK?

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Merkez ve Taşra teşkilatında olmak üzere 11 Mühendis alımı yapacak. Alımlar İnşaat Mühendisi ve Makina Mühendisi kadrolarında yapılacak.

Buna göre alımlar, Ardahan 1, Bingöl 1, Bitlis 1, Gümüşhane 2, Hakkari 1, Kars 1, Mardin Dargeçit 2, Şırnak 2 olmak üzere toplamda 11 kişi alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,
  • 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı sonucunda KPSS P3 puan türünden asgari 70 puana sahip olmak,
  • Yurdun her yerinde ve arazi şartlarında görev yapabilecek sağlık şartlarını taşımak,
  • Makina Mühendisliği (YÖKSİS Kayıt No: 3987) bölümünden mezun olmak,
  • Makina Mühendisliği (YÖKSİS Kayıt No: 3987) bölümünden mezun olmak,

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

DSİ Memur Alımı başvruları 26 Nisan 2012 tarihi ile başlamıştı. adaylar başvurularını en geç 7 Mayıs 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular son başvuru en geç 24:00 a kadar elektronik ortamda http://personelalimi.dsi.gov.tr adresinde yer alan Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Sınav Başvuru Formu’nun doldurulması suretiyle yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim