Devlet Malzeme Ofisi memur alımı ilanı yayımlandı. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Devlet Malzeme Ofisi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 6 kişilik boş kadro ile Müfettiş Yardımcısı alımı gerçekleştirilecektir. Başvuruların Ekim ayında başlamasından sonra artık sona ermektedir. Bu kapsamda henüz başvuru yapmamış olan adaylar aşağıdaki bilgiler doğrultusunda başvuru yapabilirsiniz.

Başvurular Sona Eriyor!

Devlet Malzeme Ofisi 6 Müfettiş yardımcısı alımı başvuruları 24 Ekim 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 10 Kasım 2022 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. Bu kapsamda başvurular aşağıdaki bağlantı üzerinden yapılacak.

Başvuru Ekranı: https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar nedir?

DMO müfettiş yardımcısı alımı içni genel olarak adaylardan 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacaktır. Bu yönde,

35 yaşından büyük olmamak, 2021 veya 2022 yıllarında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından P48 puan türünden en az 80 puan almış olmak, En az dört yıllık eğitim veren üniversitelerin Siyasal Bilgiler, Hukuk, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri mezunu olmak şartı aranacak.

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

DMO memur alımı için başvuru değerlendirmesi KPSS puanı ile yapılacak. Adayların KPSS'den almış oldukları puanlar ele alınarak yapılacak değerlendirmeye göre 120 aday seçilecektir.