Az önce memur alımı ilanları yayımlandı. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Sözlü Giriş sınavı ile Genel İdare Hizmetleri sınıfında 7 nci derece kadrolara atanmak üzere belirtilen Öğretim bölümleri ve Öğrenim bölümü karşısında belirtilen kontenjan adedi kadar Savunma Sanayii Uzman Yardımcısı alımı yapılacak.

ALAN DAĞILIMI:

Başkanlığa 20 kişilik boş kadro ile memur alımı yapılacak olup alanına göre dağılım şöyledir:

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere adaylardan genel ve özel olarak aşağıdaki nitelikleri arayacak.

- 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki A Bendinde bulunan nitelikler aranacak.

- En az dört yıllık lisans eğitimi veren yukarıdaki alanlardaki bölümlerden mezun olmuş olmak ve Yurtdışında eğitim almış olan adaylar için denkliği YÖK tarafından onaylanmış olmak,

- Sınavın yapıldığı yılın Ocak ayı itibari ile 35 yaşından büyük olmamak,

- 2020 veya 2021 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 85 puan almış olmak,

- Yabancı Dil sınavından YDS İngilizce dilinden en az 80 puan almış olmak,

- Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,

- Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Savunma Sanayii Başkanlığına yapılacak memur alımı başvuruları 1 Kasım 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 15 Kasım 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular sadece İnternet üzerinden www.sbb.gov.tr adresi üzerinden Elektronik ortamda başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

BAŞVURU KILAVUZU