Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü az önce 400 İdare Memuru alımı için tercih sonuçlarını açıkladı. Çok uzun süren işlemler sonucunda Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü kesin atama sonuçlarını duyurdu. Tercihler Mart ayında alınmıştı ve merakla beklenen tercih sonuçları açıklandı. Yüzlerce aday tercih sonuçklarını bekliyordu ve duyuru 5 Nisan 2022 tarihi itibari ile geldi.

400 İdare Memuru Alımı Sonunçları duyuruldu!

Adalet Bakanlığına bağlı olan Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü geçtiğimiz yıl 2Eylül 2021- Şubat 2022 dönemlerinde eğitimlerini başarılı bir şekilde tamamlamış olan adaylardan tercihleri 17 Mart 2022 tarihi ile 24 Mart 2022 tarihleri arasında alımış. Merakla beklenen tercih sonuçları Bakanlığın resmi İnternet adresi üzerinde duyuruldu. 

Tercih Sonuçları Elektronik Ortamda Sorgulanacak!

Tewrcihte bulunan adaylar tercih sonuçlarını bekliyordu ve 6 Nisan 2022 tarhihi ile bakanlığın resmi intrnet adresi üzerinde duyuruldu. Aşağıdaki adresi kopyalayarak sonuç sorgulama ekranına ulaşabilirsiniz.

Sonuç Sorguama: https://cte.adalet.gov.tr/Home/SayfaDetay/400-idare-memuru-tercih-sonuclari05042022040629

Atama Oluru, adaylara ve atanmış oldukları kurumlara tebligat yapılması amacıyla Cumhuriyet Başsavcılıklarına bilâhare gönderilecektir. Adaylara tebligat yapılmasına müteakip 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 62'nci maddesine göre "İlk defa veya yeniden veyahut yer değiştirme suretiyle aynı yerdeki görevlere atananlar atama emirlerinin kendilerine tebliğ gününü, başka yerdeki görevlere atananlar, atama emirlerinin kendilerine tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içerisinde o yere hareket ederek belli yol süresini, izleyen iş günü içinde işe başlamak zorundadırlar" hükmü yer almaktadır. Adayların belirtilen hüküm doğrultusunda hareket etmeleri gerekmektedir.

Yeni İdare Memuru Alımı Bekleniyor!

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünden 2022 yılı kapsamında da Yeni İdare Memuru alımı ilanı bekleniyor.

İdare Memuru alımına başvuru yapmak isteyen adaylardan lisans mezunu olmak ve KPSS den en 60 puan almış olan adaylar başvuru yapabilecekler. 

İDARE MEMURU ALIMU İLNI YAYIMLANDIĞINDA ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA