CTE az önce yayımladığı duyuruda 300 İdare memuru adaylarını ilgilendiren duyuru yaptı ve sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların sınav tarihlerini açıkladı.

İlgili duyuru 11 Aralık 2019 tarihinde geldi ve 300 İdare Memuru öğrencisi alımı ilanı kapsamında sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylara ilşkin duyuru yaptı. İlgili duyuruda daha önce sınava katılmayan adayların içni bazı sebeplerden dolayı yeni bir sözlü sınav tarihi belirlendi.

SINAVLARA KATILMAYA HAK KAZANAN ADAYLAR BELLİ OLDU!

Ceza ve Teckiefevleri genel Müdürlüğü internet sitesinde 08.11.2019 tarihinde yayınlanan duyuru ile 300 İdare Memuru Öğrencisi Alım İlanı kapsamında sözlü sınav ve mülakata katılmaya hak kazanan adayların sınav tarihleri ve saatleri ilan edilmiştir.

SÖZLÜ SINAV TARİHLERİ GÜNCELLENDİ!

Olumsuz hava koşulları nedeniyle sözlü sınav ve mülakata katılacak adayların belirlenen saatlerde sınav yerine ulaşımlarında gecikmeler yaşandığı ve bu durumun diğer adayların beklemesine, sınav saatlerinin efektif kullanılamamasına neden olduğu gözlemlendiğinden 16/12/2019 tarihinden itibaren sözlü sınav ve mülakata girecek adaylara ilişkin sözlü sınav ve mülakat saatleri aşağıda yer alan listede belirtilen şekilde güncellenmiştir. İlgili güncel belgeye aşağıda ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim