Çevre ve Şehircilik Bakanlığı memur ataması hakkında beklenen duyuruyu yayımladı. Geçtiğimiz günlerde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından gelmiş olan 2828 sayılı kanun Kapsamında en az İlkokul mezunu memur alımı için atama belge ve belge teslim duyurusu yayımlandı. Söz konusu duyur ile Bakanlık bünyesine Sosyal Yardımlar kapsamında atanan kişilerden istenen belgeler duyuruldu.

2828 Sayılı Kanun İle Memur Atama Belge Teslim Tarihi:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı (Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü) tarafından 2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanunu Ek 1 inci maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere Bakanlığımıza yerleştirilen adayların atamalarının yapılabilmesi için; ekte belirtilen belgelerin, en geç 21.10.2022 Cuma günü mesai bitimine kadar Bakanlığımız Personel Genel Müdürlüğüne şahsen veya posta yoluyla teslim edilmesi gerekmektedir.

Atama Belgeleri Nelerdir?

1 - Dilekçe

2 - Atama Başvuru Formu

3 - Diplomanın Tasdikli Örneği (Herhangi bir Kamu Kurum veya Kuruluşundan tasdik ettirilmesi ya da Bakanlığımızca onaylanmak üzere aslı ile birlikte fotokopisinin getirilmesi)

4 - Adli sicil ve arşiv kaydına dair belge

5 - Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Devlet Memuru olarak görev yapmış veya halen görev yapmakta olanlar için hizmet belgesi,

1- Duyuru metni için tıklayınız.

2- Dilekçe Örneği için tıklayınız.

3- Atama Başvuru Formu için tıklayınız.