KPSS Tercih Kılavuzu ile memur alımı ilanları yayımlandı. Söz konusu yayımlanmış olan memur alımı ilanlarına göre Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 73 kişilik kadro ile memur alımı yapılacak. Bu kapsamda Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden olmak üzere farklı alanlarda alım yapılacak. Bu yönde İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde kontenjan bilgileri hakkında detayları aktarıyoruz.

Kontenjan Dağılımı Nedir?

ÇAYKUR bünyesine farklı kadro ve şehirlerde memur alımı gerçekleştirecek. Bu kapsamda;

Ön Lisans Mezunu Kontenjan Bilgisi:

ÇAYKUR Rize, Trabzon, Artvin illerinde toplamda 22 Memur alacakç Alımlar;

  • 4 Düz Memur,
  • 18 Anbar Memuru,

kadrolarında gerçekleştirilecektir.

Lisans Mezunu Kontenjan Bilgisi:

51 kişilik kadro ile lisans mezunu alımlar, Rize, Artvin, Trabzon illerinde gerçekleştirilecek. Buna göre alım kadroları:

  • 1 Grafiker,
  • 17 Düz Memur,
  • 33 Mühendis,

alımı yapılacak.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları sağlıyor olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2020 yılında yapılan KPSS'den Lisans için P3 ve Ön Lisans için P93 puan türünden puan almış olmak gereklidir.

Nitelik Kodları ve Şartları:

Memur Nitelik Kodları:

3003 - Adalet önlisans programından veya Adalet Meslek Yüksekokulundan mezun olmak

4431 - İşletme, İşletmecilik, İşletme-Maliye, İş İdaresi, İş İdaresi ve İktisat, Yönetim ve Organizasyon, Yönetim Bilimleri, Yönetim Bilimleri ve Liderlik, MuhasebeFinansman, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Pazarlama, İşletme Bilgi Yönetimi lisans programlarının birinden mezun olmak.

Anbar Memuru Nitelik Kodu:

3173 - Muhasebe, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İşletme-Muhasebe önlisans programlarının birinden mezun olmak

Grafiker Nitelik Kodu:

4237 - Grafik, Grafik Sanatlar, Fotograf ve Grafik Sanatlar (Grafik), Grafik Sanatları, Grafik Tasarım, Grafik Tasarımı, Grafik Sanatlar ve Grafik Tasarım, Grafik Resimleme ve Baskı lisans programlarının birinden mezun olmak

Mühendis Nitelik Kodları:

4611 - Elektrik Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak

4639 - Makine Mühendisliği, Makine ve İmalat Mühendisliği, Makine ve Üretim Mühendisliği, Makine ve Malzeme Mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak

4845 - Bitkisel Üretim, Bahçe Bitkileri, Bahçe Bitkileri Üretimi ve Pazarlaması, Kültür Bitkileri Üretimi ve Pazarlaması, Bahçe ve Tarla Bitkileri, Tarla Bitkileri, Bitki Koruma, Toprak, Toprak Bilimi ve Bitki Besleme, Toprak Bilimi ve Tarım Kimyası, Bitkisel Üretim ve Teknolojileri lisans programlarının birinden mezun olmak.

4531 - Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak.

4611 - Elektrik Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak.

4639 - Makine Mühendisliği, Makine ve İmalat Mühendisliği, Makine ve Üretim Mühendisliği, Makine ve Malzeme Mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak

Başvurular Ne Zaman?

ÇAYKUR memur alımı başvuruları 30 Haziran 202 tarihi ile başlamış olup en geç 7 temmuz 2022 tarihine kadar yapılmış olması gerekmektedir. Başvurular sadece ÖSYM AİS sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir.

TERCİH KILAVUZLARI BURADA

Editör: TE Bilisim