Az Önce Resmi Gazetede 17 Temmuz 2022 tarihli gelmiş olan ilanlara göre Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 41 Memur Alımı yapılacağını bildirdi. Söz konusu yayımlanan ilana göre Muğla Büyükşehir Belediuyesi memur alacak. 657 Sayılı Devlet Memurları kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere Mahalli idarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve atama yönetmeliği ile 41 memur alımı Kontenjan dağılımı ve ilan detaylarını İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşıyoruz.

Ön Lisans ve Lisans mezunu 41 Memur Alımı Kontenjanları:

Muğla Büyükşehir Belediyesi memur alımı sadece Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden gerçekleştirilecek. Kadın Erkek adayların başvuru yapabileceği ilan için başvurular önümüzdeki günlerde alınmaya başlanacak. Bu kapsamda,

  • 15 Tahsildar,
  • 15 Düz Memur,
  • 11 Zabıta Memuru,

alımı gerçekleştirilecek.

Tahsildar Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

10 kişi, ktisat, İşletme, Maliye veya Kamu Yönetimi lisans mezunu aday alnacak.

5 Kişi Muhasebe, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları ön lisans mezunu alım yapılacak.

Düz Memur Alımı Şartları Nelerdir?

2 kişi Yerel Yönetimler ön lisans mezunu aday alınacak.

10 kişi Lisans düzeyinde eğitim veren İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Fakültesi, İşletme Fakültesi, Siyasal Bilgiler / Bilimler Fakültesi mezunu alım yapılacak.

3 Kişi nsan Kaynakları, Personel Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, Yerel Yönetimler, Adalet Meslek Eğitimi, Adalet, Maliye ön lisans mezunu alım yapılacak.

Zabıta Memuru Alımı şartları Nedir?

Zabıta Memuru alımları için Sınavın yapılacağı tarih itibari ile 30 yaşından büyük olmamak, Erkeklerde 167cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak ve ,

6 Kişi Lisans düzeyinde eğitim veren İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Fakültesi, İşletme Fakültesi, Siyasal Bilgiler / Bilimler Fakültesi bölümlerinin birinden veya lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun,

5 Kişi Mahalli İdareler, Mahalli İdareler (Zabıta), Yerel Yönetimler, Adalet Meslek Eğitimi, Adalet veya Adalet Meslek Yüksek Okulu, Çevre Temizliği ve Denetimi, Güvenlik, Güvenlik Bilimleri, Güvenlik ve Koruma, Özel Güvenlik ve Koruma, Kamu Güvenlik ve Asayişinin Sağlanması, Halkla İlişkiler ve Tanıtım ön lisans mezunu alım yapılacak.

Başvuru Genel Şartları Nelerdir?

657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Ayrıca, 2020 yılında yapılan KPSS'den P93 veya P3 puan türünden en az 60 puana sahip olan adaylardan başvuru alınacaktır. Öte yandan her pozisyon için en az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartı aranacak.

Başvurular ne zaman yapılacak?

Büyükşehir Belediyesine 41 Memur alımı başvuruları 17 Ağustos 2022 tarihinde başlayacak olup en geç 19 Ağustos 2022 tarihine kadar başvuru yapılması gerekmektedir. Başvurulart sadece Belediye insan kaynakları adresine şahsen gerçekleştirilecek.

İLANIN KILAVUZU BURADA: https://www.resmigazete.gov.tr/ilanlar/eskiilanlar/2022/07/20220717-4-3.pdf

Editör: TE Bilisim